search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 7-9

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAlfredDalinskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-11 eller efter överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-08-02
Referensnr20-60-1549
Publicerad2020-07-17
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
AlfredDalinskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-11 eller efter överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-08-02
Referensnr
20-60-1549
Publicerad
2020-07-17

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande?
Välkommen till oss på Alfred Dalinskolan!

Ditt nya jobb
Vi söker en lärare för arbete i vårt resurscenter med elever som är i behov av stöd åk 7-9. Ditt uppdrag är främst att arbeta med våra elever för att stödja dem att nå målen och tillsammans med kollegor arbeta för en tillgänglig undervisning. Vi är en skola på väg framåt och söker medarbetare som vill fortsätta det goda arbetet som pågår på vår skola.

Du är placerad i ett arbetslag som består av fem lärare och en elevassistent som tillsammans med EHT och skolledning driver skolans resurscenter. Tillsammans med ämneslärare och mentorer planerar du undervisningen, utvärderar åtgärdsprogram, driver och genomför pedagogiska utredningar så att eleverna får en så god utveckling som möjligt. Du kan få ett uppdrag som mentor för några elever och har regelbunden kontakt med elever och deras vårdnadshavare. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete och samarbetar väl med kollegor.

Välkommen till oss!
Alfred Dalinskolan är en 7-9-skola belägen i Huskvarna centrum. Det är en skola med gamla anor sedan 1899 men med nya visioner om att bli framtidens skola både vad det gäller kunskap, pedagogik, lokaler och teknik. Läsåret 2020/2021 har vi 
ca. 580 elever från våra upptagningsområden som består av Öxnehaga, Norrängen, Huskvarna söder, Stensholm och Lekeryd. Vi har en musikprofil med en renodlad musikklass i varje årskurs.

Våra ledord är ”Tillsammans för ditt bästa. Trivsel, utveckling och mångfald”. För mer information om skolan – besök gärna vår hemsida. Vill du vara en i ett härligt kollegium som tillsammans arbetar för elevernas bästa? Sök då tjänsten!

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare åk 4-9. Gärna med erfarenhet av arbete i en mångkulturell skola och har undervisat elever med någon form av språkstörning och/eller inom AST-spektra. Vi vill att du är förtrogen med digital teknik och använder dig av det som ett naturligt redskap i undervisningen.

Som person är du prestigelös och tar på ett naturligt sätt ansvar för att utveckla ditt arbete. Du har även lätt för att bygga relationer med elever. Du intresserar dig för det övergripande arbetet och kommer att tillhöra ett arbetslag där vi ser dig som en viktig del i en helhet, som arbetar för att alla elever skall nå sina mål. Du har ett flexibelt förhållningssätt, initiativrikedom, god samarbetsförmåga och självklart en positiv elevsyn.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Ange gärna dina referenser när du söker tjänsten.

Välkommen med din ansökan! Tillsammans skapar vi lärglädje.

Vill du veta mer kontakta
Christin Lund, Rektor Alfred Dalinskolan, e-post: christin.lund@jonkoping.se
Stefan Nicklasson, Biträdande rektor Alfred Dalinskolan, tfn 036-10 66 16
Andreas Sandqvist, Lärarförbundet, tfn 036-10 66 24
Magnus Ekelund, Lärarnas Riksförbund, tfn 036-10 66 21

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.