search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsÖlmstad skola
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-08-11
Sista ansökningsdag2020-07-02
Referensnr20-60-1554
Publicerad2020-06-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ölmstad skola
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-08-11
Sista ansökningsdag
2020-07-02
Referensnr
20-60-1554
Publicerad
2020-06-26

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Ölmstadsskolan!
Vi vill erbjuda en framsynt pedagog ett spännande och utvecklande arbete!

Ölmstadsskolan är en mycket trevlig skola på landet med kohagarna utanför fönstren.

Vi erbjuder dig;

• Ett roligt och stimulerande jobb
• Nyfikna och engagerade arbetskamrater
• En skolledning som visar tillit och skapar delaktighet
• En bra studiemiljö med vetgiriga elever
• Vacker natur och vackra omgivningar

och framförallt får du en möjlighet att lyckas i ditt arbete!

Ölmstads skolområde består av Ölmstadskolan och Örserumsskolan. Vårt skolområde är vackert belägen på landbygden i två samhällen, Ölmstad och Örserum. På hela skolområdet går runt 250 elever, varav drygt 210 elever på Ölmstadskolan. Skolan har en härlig skolgård med närhet till naturen och på skolgården finns också vårt unika uteklassrum med stor möjlighet till utomhuspedagogik. Ölmstadskolan har under de senaste åren haft en stadig elevökning och ny skola för både förskola coh skola är under planering. 

Ditt nya jobb
Du kommer arbeta i åk 5 som klasslärare och tillsammans med kollegor dela på mentorskapet för en härlig elevgrupp. Du kommer ingå i åk 4-6 arbetslag och både arbetslaget och hela kollegiet på skolan präglas av en stor öppenhet och tolerans med nära till skratt och högt i tak. Vår skola har kompetenta medarbetare med fokus på skolutveckling, höga förväntningar på alla elever, tillgänglig lärmiljö och en undervisning som präglas av lärglädje. Ett viktigt fokusområde på hela skolområdet är daglig rörsele för våra elever.  

Din kompetens
Vi ser gärna att du har en bred utbildning och kan undervisa i både matematik och svenska men även andra ämnen kan vara aktuella. Det är ett plus om du har utbildning i, eller ett genuint intresse för specialpedagogik.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Anna Franklin, Rektor 036-10 66 74, 076-115 92 22
Stefan Johansson, Biträdande rektor 036-10 65 72
Monika Hjellström, LF 072-250 24 34
Mattias Pomphrey, LR 070-567 78 42

Välkommen med ansökan redan idag!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.