search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Nattundersköterska som arbetar för god omvårdnad!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsDundrets äldreboende
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2020-09-01 till 2021-03-31
Sista ansökningsdag2020-08-11
Referensnr20-71-0098
Publicerad2020-07-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Dundrets äldreboende
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2020-09-01 till 2021-03-31
Sista ansökningsdag
2020-08-11
Referensnr
20-71-0098
Publicerad
2020-07-28

Har du ett stort hjärta och ett genuint intresse för andra människor? Är du både en självgående i ditt arbete och gillar att arbeta på natten? Då har du ett jobb att söka som nattundersköterska!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg samt social stimulans, alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull natt för våra äldre.


Ditt nya jobb
Dina arbetsuppgifter innebär personlig omvårdnad nattetid, sysslor som städ, tvätt, läkemedelshantering och diverse ansvarsområden förekommer. Du arbetar även aktivt med genomförandeplaner och social dokumentation. Tillsammans med ditt team arbetar du hälsofrämjande och ser till det friska hos varje person. Målet är att varje individ ska ha en meningsfull vardag och känna välbefinnande. All omsorg utformas efter den boendes behov, önskningar och förutsättningar.

Dundrets äldreboende är beläget i centrala Jönköping med goda bussförbindelser. Äldreboendet är ett boende med helinackordering bestående av 31 lägenheter fördelat på 4 enheter där en av enheterna är en korttidsenhet med inriktning rehabilitering.


Din kompetens

  • Du är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från vård- och omsorg.
  • Du sätter igång aktiviteter, håller igång processer och uppnår resultat.
  • Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt, är anpassningsbar och ser möjligheterna i förändringar.
  • Du är lugn och kontrollerad i stressituationer och behåller fokus på rätt saker.
  • Du arbetar bra med andra människor genom lyhördhet, kommunikation och ett konstruktivt förhållningssätt.
  • Du kan sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.
  • Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en vilja att hjälpa andra genom att fokusera på lösningar.


Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!


Övrigt
Rekryteringen avser ett vikariat från 1/9 2020 till 31/3 2021, med chans till förlängning. Arbetstiderna är förlagda till natt, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.


Kontakt
Carolina Lindell, Enhetschef: 036-107515
Länk: Fackliga representanter

Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Välkommen att söka tjänsten som nattundersköterska på Dundrets äldreboende!

Länk: Jönköping kommun - Lediga jobb
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.