search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare svenska/ engelska

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagomgående
Sista ansökningsdag2020-09-16
Referensnr20-61-0116
Publicerad2020-08-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
omgående
Sista ansökningsdag
2020-09-16
Referensnr
20-61-0116
Publicerad
2020-08-26

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Du kommer att undervisa i svenska och engelska på gymnasiet. I arbetet ingår mentorskap där du ger stöd och vägledning åt dina elever. Tillsammans med dina engagerade kollegor arbetar ni kontinuerligt för att förändra och förbättra undervisningen

Välkommen till oss
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen.

På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 225 personal där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism. På Sanda Utbildningscentrum står våra elevers studier, kunskap, trivsel, trygghet och personliga utveckling i fokus. Vi är ett av de ledande idrottsgymnasier i Sverige där vi ger våra elever möjlighet att kombinera studier och idrott på alla nivåer. Vår verksamhetsidé är att erbjuda en modern utbildning där eleverna får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som har lärarlegitimation i svenska och engelska för gymnasiet. Du har goda ämneskunskaper och är pedagogiskt skicklig. Som lärare är du en tydlig ledare och mån om att skapa goda och förtroendefulla relationer med eleverna. Du har goda IT-kunskaper och kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning.

Vi fäster stor vikt på personlig lämplighet där vi värdesätter dina kvalifikationer såväl som personliga egenskaper. Du är…

  • Initiativtagande med en förmåga att motivera och engagera dina elever.
  • Samarbetsvillig och ansvarstagande
  • Kommunikativ och lyhörd
  • Flexibel och positiv

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatumen löpt ut, så skicka in din ansökan redan i dag

Vill du veta mer?
Carin Rosjö, rektor 036-102557, carin.rosjo@jonkoping.se

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.