search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska som vill träffa nya människor varje dag!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsOmrådespoolen hemtjänst
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-09-27
Referensnr20-71-0106
Publicerad2020-08-31
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Områdespoolen hemtjänst
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-09-27
Referensnr
20-71-0106
Publicerad
2020-08-31

Har du ett genuint intresse av att arbeta med människor? Gillar du att arbeta flexibelt och träffa nya människor? Då ska du söka arbetet som undersköterska i hemtjänstens områdespool.

Inom äldreomsorgen i Jönköpings kommun finns fyra områdespooler vars uppdrag är att täcka upp vid kortare frånvaro på äldreomsorgens arbetsplatser. Tre av dessa pooler är inriktade mot äldre- och demensboenden utifrån tre geografiska områden och en pool är inriktad mot hemtjänsten som är kommunövergripande. Vi söker nu nya medarbetare som vill vara med och utvecklas tillsamman med oss i hemtjänstpoolen.

Ditt nya arbete
Vi som arbetar inom poolen ersätter ordinarie personal vid behov på olika enheter och vi börjar arbetsdagen på den enhet man är bokad på för dagen, vilket kräver fexibilitet och självständighet. Det är viktigt för oss att vi behåller god kvalitet och kontinuitet för individerna vi finns till för, våra äldre medborgare. Med kundens genomförandeplan som utgångspunkt utför vi vård, omsorg och serviceinsatser i kundens hem. I vårt arbete utgår vi alltid från individens behov och önskemål och våra insatser skall präglas av synsättet att individens egna resurser och styrkor skall tillvaratas. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull.

Vi tillämpar årsarbetstid vilket möjliggör för dig att kunna påverka dina egna arbetstider och scheman. Vi arbetar dag, kväll och helg. Vi erbjuder dig vidare ett varierande, meningsfullt men framförallt ett roligt arbete. Vår arbetsgrupp präglas av gemenskap och består vidare av medarbetare med varierande åldrar, bakgrunder och erfarenheter. Hos oss kommer du att ingå i en arbetsgrupp med kompetenta arbetskollegor. Jönköpings kommun erbjuder dig dessutom gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar samt rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.

Din kompetens

  • Du är utbildad undersköterska samt har några års erfarenhet av arbete inom vården
  • Du har B-körkort
  • Du tar ansvar för dina uppgifter
  • Du har lätt för att samarbeta
  • Du har en positiv inställning till yrket
  • Du är lyhörd och självgående 
  • Du är flexibel


Du ska självklart ha ett stort intresse av att arbeta med människor. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
I denna rekrytering kommer flera tillsvidaretjänster att tillsättas. 
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Elina Terne, enhetschef tel: 036-10 77 51
Fackliga represent: Yvonne Bladh 0722-182612
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.