search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialpedagog/speciallärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl ÖK
Sista ansökningsdag2020-09-20
Referensnr20-61-0123
Publicerad2020-09-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl ÖK
Sista ansökningsdag
2020-09-20
Referensnr
20-61-0123
Publicerad
2020-09-02

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du kommer att vara en viktig del av ett elevhälsoteam men samarbetar också med övrig personal. Du ger handledning åt lärare och stöd till prioriterade elever. Dina arbetsuppgifter kan bland annat bestå av utredning, överlämningar, kontakter och samverkan med aktörer inom skolan men också utanför, stöd och handledning av elever, samtal med vårdnadshavare, ingå i elevhälsoteam och att systematiskt arbeta med utvärdering för att förbättra verksamheten. Innehållet i tjänsten beror på dig som sökande.

Tjänsten omfattar främst Sanda idrottshögstadium men även gymnasiet kan förekomma. Du kommer att ingå i Sanda Utbildningscentrums elevhälsoteam där även andra specialpedagoger/speciallärare ingår.


Välkommen till oss
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 225 anställda där våra gemensamma ledord är Glädje, Engagemang, Trygghet, Utmaning och Professionalism. 

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.


Din kompetens
Du är utbildad specialpedagog/speciallärare med lärarlegitimation och har erfarenhet av arbete på grundskolans senare år eller gymnasiet. Har du erfarenhet utav elever med särskilda behov är det meriterande. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav och du kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i ditt arbete. Vi vill ha dig som vill och tycker om att arbeta tillsammans, du vill utvecklas både utifrån din profession men även utifrån skolan som helhet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är...
- Flexibel och har en god samarbetsförmåga
- Arbetslagsinriktad och kommunikativ
- Engagerad och har en förmåga att intressera och entusiasmera elever
- Intresserad av att utvecklas och skicklig på att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor


Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

 
Intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatumen löpt ut, så skicka in din ansökan redan i dag!


Vill du veta mer?
Peter Brandt, Rektor 036-106571, peter.brandt@jonkoping.se

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje - för alla!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.