search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förste Kock

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt ök till Enligt ök
Sista ansökningsdag2020-09-20
Referensnr20-61-0124
Publicerad2020-09-01
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt ök till Enligt ök
Sista ansökningsdag
2020-09-20
Referensnr
20-61-0124
Publicerad
2020-09-01

Är du utbildad inom kök och servering? Vill du vara med och arbetsleda ett härligt team som har en vilja att varje dag göra måltiden till en så bra upplevelse som möjligt? Då är tjänsten som förste Kock hos oss i skolmåltiden på Bäckadalsgymnasiet någonting för dig!

Som förste kock hos oss...
… kommer du att arbeta med matlagning från grunden och tillagning av specialkost. Du leder och fördelar det dagliga arbetet och du är länken mellan kökschef och medarbetare. I arbetet ingår även egenkontroll samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom salladsberedning, disk, städ och servering. Du kommer även arbeta i skolans café. Utöver matlagning och servering till skolans elever levererar vi även måltider till andra enheter inom kommunen.

Skolmåltiden på Bäckadalsgymnasiet...
… består av två kök där nio personer för närvarande arbetar och tillsammans har vi ett nära samarbete med elever, lärare och övrig personal på skolan. Bäckadalsgymnasiet är den yngsta gymnasieskolan i Jönköpings kommun och har sedan start varit en skola där fokus legat på yrkesutbildning, men hela tiden haft inslag av högskoleförberedande gymnasieutbildning. Vi är ungefär 200 medarbetare som tillsammans arbetar för att uppnå Bäckadalsgymnasiets mål och vi har en aktiv personalklubb som ordnar olika aktiviteter, som bidrar till skolans sammanhållning. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet.

Vi vill att du...
… är utbildad kock och ser gärna att du har erfarenhet från restaurang och/eller storkök. Du har vidare ett genuint intresse och känsla för matlagning samt erfarenhet från att leda en grupp. Meriterande är om du har utbildning inom specialkost, har kunskaper i kostprogrammet MATILDA samt är certifierad beställare. Med kvalitet och ekonomisk medvetenhet ser du möjligheter att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Eftersom du även kommer att arbeta i skolans café ser vi kassavana som meriterande.

Du har lätt för att samarbeta och kan självständigt utföra ditt arbete. Du har även förmåga att arbeta i ett högt tempo. Vi värdesätter noggrannhet, ansvarstagande och serviceanda. Eftersom vi arbetar i team är flexibilitet viktigt och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ utdrag från belastningsregistret. 
Intervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer?
Kökschef: Tommy Gustafsson tfn 036 – 10 58 10, mail: tommy.gustafsson@jonkoping.se
Fackliga organisationer

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.