search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i idrott och hälsa åk 1-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSödergårdens skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-09-17
Referensnr20-60-1838
Publicerad2020-09-03
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Södergårdens skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-09-17
Referensnr
20-60-1838
Publicerad
2020-09-03

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du arbetar som lärare i idrott och hälsa i årskurserna 1-6. Du arbetar målmedvetet med att skapa lust och glädje till ett viktigt ämne. Samarbete, relationsbyggande och språkutvecklande arbetssätt är viktiga delar i det pedagogiska ledarskapet hos oss så även i ämnet idrott och hälsa.
Som lärare på Södergårdsskolan arbetar du mot målsättningen att alla elever ska nå kunskapsmålen, utvecklas som individer och känna att skolan ger en känsla av sammanhang. Du ingår i ett arbetslag bestående av lärare i praktiskt- estetiska ämnen.
Du ger eleverna god kvalitativt undervisning utifrån formativ bedömning, arbetar med pedagogiska planeringar och arbetar medvetet med att utveckla ditt arbete kontinuerligt med hjälp av det systematiskta kvalitetsarbetet. Du gör extra anpassningar för elever som är i behov av det.

Välkommen till oss
Södergårdsskolan är belägen strax ovanför Smedbyn i södra delen av Huskvarna med närhet till parker, skog och idrottsanläggningar. På vår skola finns i dagsläget ca 450 elever från förskoleklass upp till åk 6. Skolan är organiserad i åtta arbetslag för F-6 och fyra fritidshemsavdelningar där en väl fungerande samverkan sker. På skolan arbetar ca 80 personer runt eleverna.
Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar medvetet med utvecklingsarbete för hela enheten. Nuvarande fokusområden är pedagogiskt ledarskap och spårkutvecklande arbetssätt.
Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.
Vill du vara en dela av vår enhet? Välkommen att söka till oss!

Din kompetens
Du är behörig lärare i idrott och hälsa. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav. Erfarenhet av arbete på mångkulturell skola är meriterande.

Som person är du flexibel, lösningsfokuserad, trygg, stabil och kan behålla lugnet i stressiga situationer. Du utmanar och inspirerar eleverna och arbetar för ett aktivt elevinflytande. Du har också en god samarbetsförmåga och ser det som en självklarhet att ha en tydlig, öppen dialog med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du intresserar dig för det övergripande arbetet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.


Vill du veta mer?
Katarina Vågerdal, rektor 036-103974
Ann Arvidsson, bitr. rektor, 036-106703

Fackliga företrädare
Hans Sandblad, 036-102375

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.