search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sjuksköterska/Specialistsjuksköterska som värdesätter delaktighet!

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-09-25
Referensnr20-71-0109
Publicerad2020-09-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-09-25
Referensnr
20-71-0109
Publicerad
2020-09-04

Föredrar du ett arbete som är flexibelt och utmanade? Gillar du att arbeta med mycket eget ansvar samtidigt som du värdesätter teamkänsla och delaktighet? Då ska du söka jobbet som sjuksköterska/specialistsjuksköterska hos oss i Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköping kommun!

Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelat i elva team. Nio av teamen ansvarar för geografiska områden och de övriga två teamen har specialinriktning med specifika målgrupper inom funktionshinderomsorg och kortidsenhet för bland annat palliativ vård. Teamen arbetar tvärprofessionellt, vilket innebär att sjuksköterska/ specialistsjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast samt rehabassistent har ett mycket nära samarbete. Tillsammans är vi cirka 450 medarbetare och nu söker vi dig som sjuksköterska som vill bli en del av våra Hälso- och sjukvårdsteam!


Vad innebär tjänsten?
Vi arbetar med hemsjukvård vilket innebär att vi utför planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, medicinska insatser och hanterar medicintekniska produkter. Du ansvarar för läkemedelshantering, handleder och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. Arbetet består till stor del av samverkan där sjuksköterskan/specialistsjuksköterskan ofta har en central roll. När du kommer som ny till oss kommer vi tillsammans överens om ett lämpligt introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper. Handledare finns i respektive team.


Vi söker dig som:

  • Är legitimerad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska
  •     Det är meriterande om Du har erfarenhet av arbete som sjuksköterska
  •     Har B-körkort
  •     Har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar
  •     Är lugn i pressade situationer och fokuserar på rätt saker
  •     Arbetar bra med kollegor. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
  •     Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.Du ska självklart ha ett stort intresse av att arbeta med människor.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi erbjuder dig:
• Ett spännande, roligt och omväxlande arbete!
• En stark gruppkänsla med engagerade kollegor och chefer
• Deltagande i utvecklingsarbete och nätverksgrupper
• Nära samarbete med andra yrkeskategorier
• Flexibel arbetstid
• Möjlighet till vidareutbildning
• Semesterväxling
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
• Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort

   

Övrigt
Denna annons avser tillsvidaretjänster och vikariat som sjuksköterska/specialistsjuksköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100 % sysselsättningsgrad. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete i flera team kan komma att vara aktuellt. Vi tillämpar löpande urval.


Upplysningar
Magdalena Färg, biträdande enhetschef, HS-team 7, Tfn: 036 – 10 22 58
Christine Forsell, t f enhetschef, HS-team 7, Tfn 036 – 10 24 63
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc Tillsammans gör vi Jönköpings kommun bättre – för alla. Hos oss får du mer än ett jobb! Välkommen att söka tjänsten som sjuksköterska i Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.