search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialpedagog till Smedbyn och Tenhult

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTenhult och smedbyn
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-09-27
Referensnr20-60-1877
Publicerad2020-09-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Tenhult och smedbyn
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-09-27
Referensnr
20-60-1877
Publicerad
2020-09-09

Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande, varje dag, hela vägen. Vi kallar det för lärglädje! Är du intresserad av att få möjlighet att arbeta med de viktigaste och roligaste uppdragen som finns, sök då tjänsten.

Ditt nya jobb
Som specialpedagog är du intresserad av utvecklingsfrågor och ser på verksamheten utifrån ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv. Du samarbetar nära med rektor och övriga yrkesgrupper. Uppdraget består av att vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare till kollegor, vårdnadshavare och andra samarbetspartners som t ex. barnhabiliteringen, barnhälsovården. Arbetet innebär också att handleda arbetslag och du ansvarar för kartläggningar, dokumentationer, handlingsplaner och eventuella utredningar. Tillsammans arbetar vi för barnens och elevernas bästa med tidiga insatser.

Välkommen till oss!
Tjänsten är fördelad på 50% på Smedbyns förkoleområde, 30% på Tenhults förskoleområde och 20% på Tenhultsskolan i förskoleklassen. Du får möjlighet att fördela din tid genom att varannan vecka vara i Tenhult och den andra veckan i Smedbyn.

Smedbyns förskoleområde ligger i Huskvarna och består av fyra förskolor. Tenhults förskoleområde består av fem förskolor varav en ligger i Ödestugu. 


I Tenhult får du möjlighet att följa utveckling i både förskolan och skolans värld.


Din kompetens
Vi söker dig som har specialpedagogexamen eller befinner dig i slutet av din utbildning. Vi ser att din personlighet och flexibilitet i din yrkesroll är viktigast. Med barnet och eleven i centrum har du ett lyhört och lösningsfokuserat förhållningssätt för att skapa trivsel och trygghet i gruppen. Du har med ditt engagemang för uppdraget lätt för att entusiasmera, samarbeta och skapa goda relationer både med barn, elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi tror att du, liksom vi, gärna delar tidigare lyckade insatser och aktiviteter för att skapa en vardag i arbetet fylld med lärglädje.

Du är väl insatt i styrdokumenten och är en trygg pedagogisk ledare med förmåga att på ett systematiskt sätt analysera eget och arbetsgruppens sätt att arbeta med kvalitetsutveckling. Att använda digitala verktyg i undervisningen samt som redskap för information, planering och den dokumentation som krävs är en självklarhet för dig. 

Du behöver ha körkort och bil.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret, handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Smedbyns Förskoleområde;  
Helena Klasson Rektor 036-10 22 27
Tenhults Förskoleområde;
Sinikka Sandberg Rektor 036-10 30 35
Jenny Holmgren Biträdandde Rektor 036–10 34 83
Tenhultsskolan;
Robert Hjälmeby Rektor 036- 10 30 39

Fackliga företrädare

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.