search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till en flexibel arbetsplats

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsPatrullen
AnställningsformTillsvidare, vikariat över 1 år
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag7/12 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-09-25
Referensnr20-71-0112
Publicerad2020-09-11
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Patrullen
Anställningsform
Tillsvidare, vikariat över 1 år
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
7/12 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-09-25
Referensnr
20-71-0112
Publicerad
2020-09-11

Har du ett genuint intresse av att arbeta med människor? Vill du ha ett självständigt arbete där inget arbetspass är det andra likt? Stämmer detta in på dig ska du söka till nattarbete i Patrullen!

Patrullen är en dyngetruntverksamhet som består av cirka 70 medarbetare i olika åldrar med olika bakgrunder och vi som jobbar här är främst undersköterskor. Patrullen utgår från baslokalen på Glansgatan i Jönköping. Upptagningsområdet är Jönköpings kommun. Vi är en unik arbetsplats vars huvuduppdrag är att svara på larm dygnet runt och utföra biståndsbedömda insatser nattetid. Vi utför även vissa LSS uppdrag dygnet runt. Nu söker vi nya medarbetare som vill jobba natt och utvecklas tillsammans med oss!

Ditt nya arbete
Patrullens främsta uppdrag är att besvara trygghetslarm. Patrullen är också en förlängning av hemtjänsten. Det innebär att patrullen genomför biståndsbedömda besök nattetid i ordinärt boende och fasta LSS-insatser inom funktionshinderomsorgen. Att arbeta inom patrullen utmanar dig i ditt arbete som undersköterska. Du ska tycka om att fatta självständiga beslut och ställas inför situationer där du behöver samverka med andra professioner såsom sjuksköterska eller ambulanspersonal inom kommunen.

Vi söker dig som:

  • Är utbildad undersköterska eller har en pågående utbildning
  • Har erfarenhet av nattarbete inom omvårdnad
  • Har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en positiv inställning till ditt yrke
  • Har ett flexibelt arbetssätt, kan självständigt planera arbetet och är lugn i stressande situationer.
  • Är flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor och andra professioner
  • Har B-körkort

I rekryteringen kommer vi också att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel


Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidaretjänster som undersköterska. Arbetet är förlagd till natt men även kväll och dagtjänstgöring kan förekomma, såväl vardag som helg. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysning
Enhetschef Carin Thor, telefon: 036-10 50 78
Enhetschef Caroline Thelin, telefon: 036-10 29 37
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.