search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Gymnasielärare Media

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsPer Brahegymnasiet
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning80-100%
TillträdesdagSnarast till 2020-12-22
Sista ansökningsdag2020-09-27
Referensnr20-61-0130
Publicerad2020-09-11
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Per Brahegymnasiet
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
80-100%
Tillträdesdag
Snarast till 2020-12-22
Sista ansökningsdag
2020-09-27
Referensnr
20-61-0130
Publicerad
2020-09-11

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Per Brahegymnasiet är en skola som vilar på en historisk grund och som värnar om sina traditioner men som också är innovativ och nytänkande. Här blandas estetiskt och teoretiskt, olika kulturer och bakgrund och vi tror att olikheterna skapar kreativitet. Skolan ligger centralt i Jönköping med ca 1200 elever och 140 medarbetare. Våra högskoleförberedande utbildningar är EK, ES, HU, NA, IB och SA, samt Introduktionsprogram. Skolan är organiserad i fyra rektorsområden med gemensamma stödfunktioner. Vi växer och söker därför nya kompetenser!

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Ditt nya jobb
Tjänsten är ett vikariat under höstterminen med eventuell möjlighet till förlängning. Tillsammans med kollegor inom estetprogrammet kommer du att undervisa i ämnena medier, samhälle och kommunikation, mediakommunikation, medieproduktion, estetisk kommunikation och grafisk kommunikation. Media är en av fem nationella inriktningar på estetprogrammet och vi har förmånen att erbjuda samtliga på Per Brahegymnasiet. Estetprogrammet är en viktig och synlig del av skolans verksamhet och du kommer tillhöra det rektorsområde som rymmer hela den estetiska utbildningen. 

Din kompetens
Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation i medieämnen. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet ser vi som meriterande. Du brinner för att inspirera och utmana elever att nå deras fulla potential. Jönköpings kommun använder Vklass som lärplattform, därför förväntas du även ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid social kompetens och personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut, så tveka inte att inkomma med din ansökan!

Vill du veta mer?
Johan Gustafsson Junvik, rektor, tfn 036-10 63 08 alt. 072-242 39 09
Fackliga företrädare
   
Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.