search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsMånsarps Förskola
AnställningsformTillsvidareanställning
Omfattning100 %
Tillträdesdag2021-01-04
Sista ansökningsdag2020-09-20
Referensnr20-60-1874
Publicerad2020-09-11
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Månsarps Förskola
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2021-01-04
Sista ansökningsdag
2020-09-20
Referensnr
20-60-1874
Publicerad
2020-09-11

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Som förskollärare hos oss ska du tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget utveckla och driva den pedagogiska utvecklingen i enlighet med vår läroplan. Vi söker dig som är tydlig ledare och som tar tillvara barnens kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och genomför verksamheten efter gällande styrdokument.

Välkommen till oss!
Till Månsarps förskole- och skolområde söker vi nu en förskollärare. Enheten är naturskönt belägen i de södra delarna av kommunen. Enheten innehåller såväl förskola som skola. Förskolan har ca 90 barn, som är fördelade på fem avdelningar. Skolan innehåller årskurserna F-5. Alla verksamheter ryms på samma skoltomt som erbjuder mycket goda ytor för lek och idrott.

I Månsarp har vi förmånen att kunna följa barnen från det att de är ett år tills dess att de lämnar skolan som tolvåringar. "Den lilla skolan" erbjuder rika möjligheter till samverkan och samarbete på alla plan. Vårt nära samarbete mellan olika personalkategorier skapar bra förutsättningar för barnens/elevernas lärande.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Du är legitimerad förskollärare eller på väg att bli och har grundläggande IT-kompetens. Du har ett genuint intresse av att arbeta med barn, har god samarbetsförmåga och du är tydlig i din roll som ledare. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Om du vill veta mer
Tf rektor Joakim Lübking, 036-10 38 33
Biträdande rektor Stefan Lindberg, 036- 10 38 74
Lärarförbundet Anja Selenius,  036-10 38 57

Välkommen med din ansökan! Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.