search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vaktmästare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt ök
Sista ansökningsdag2020-09-25
Referensnr20-61-0131
Publicerad2020-09-15
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt ök
Sista ansökningsdag
2020-09-25
Referensnr
20-61-0131
Publicerad
2020-09-15

Är du redo för en ny utmaning och söker en varierande tjänst?  Då ska du söka denna tjänst som vaktmästare och bli en del av vår servicegrupp på Bäckadalsgymnasiet!

Vilka är vi? Bäckadalsgymnasiet är ett studie- och yrkesförberedande gymnasium med ett stort antal gymnasieutbildningar (BA, EE, FT, RL, IN, HV, TE, Introduktionsprogrammen IMSPR, IMIND, IMYRK och IMPRO samt lärlingsutbildning och Lärvux) och verksamheten är indelad i 5 rektorsområden. Vår helhetsidé består av fem värdeord som ska prägla vår skola. Värdeorden har tagits fram av all personal gemensamt och de beskriver vad vi vill ska karaktärisera Bäckadalsgymnasiet. Värdeorden är länken mellan statliga och kommunala uppdrag och vår vardag. De vägleder oss i våra möten med alla elever. Alla beslut ska präglas av våra värdeord: elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Mer om våra värdeord: http://www.backadal.se/om-skolan/vision-och-vardegrund.html

Dina arbetsuppgifter: Du tillhör skolans servicegrupp som har gemensamt ansvar att sköta skolans driftsfrågor och lokaler, vilket innebär felanmälningar och diverse kontakter med t.ex. maskinister, leverantörer och hantverkare, men även förbyggande och löpande drift- och underhållsarbete samt avancerad hjälp inom IKT-teknik.  Du kommer också att hantera inköp som berör servicegruppens arbetsområden.

Vi söker dig: Som har lägst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Som person är du lösningsorienterad, gillar att ta egna initiativ och har ett stort engagemang. Du tycker om att skapa och bibehålla goda relationer med kollegor, respekterar elever och sätter deras trygghet i centrum. Du är vidare självgående, men arbetar också gärna tillsammans med andra för att lösa uppkomna situationer.
Då uppgifterna kan variera från dag till dag krävs det att du är lyhörd, serviceinriktad och uppmärksam på vilka behov som finns. Då delar av arbetet sker i digitala plattformar krävs en mycket god IT-kompetens. B-körkort är en förutsättning. Sammantaget lägger vi mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringen: Ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Övrigt: Urval och intervjuer kommer ske löpande

Vill du veta mer?
Administrativ chef, Åke Andersson 036-10 62 78, mail: ake.andersson@jonkoping.se

Fackliga UBF: Fackliga organisationer http://www.jonkoping.se/fackligaubf

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.