search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Ekonom

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsEkonomienheten
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-02-01 till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-09-29
Referensnr20-60-1812
Publicerad2020-09-15
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ekonomienheten
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-02-01 till enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-09-29
Referensnr
20-60-1812
Publicerad
2020-09-15

Vill du vara med oss att inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. 
Vi kallar det lärglädje. 

Ditt nya jobb
Att vara ekonom hos oss...
... är ett omväxlande och spännande uppdrag! Du blir en av enhetens medarbetare inom ekonomi. Du arbetar konsultativt och stödjande vad gäller ekonomifrågor med bl.a. budget, uppföljningar och bokslut vilket innebär täta kontakter med verksamheten och ett nära samarbete med övriga ekonomer. Du kommer också att ha övergripande ansvar för ansökan och uppföljnig av statsbidrag. Som stöd i vårt arbete har vi ekonomisystemet Aditro samt QlikView.

Välkommen till oss
Tjänsten som ekonom hos oss...
...är förlagd till utbildningsförvaltningens ekonomiavdelning, som är en av förvaltningens fyra avdelningar som är placerade i det nybyggda stadshuset i Huskvarna. Ekonomiavdelningen arbetar mot utbildningsförvaltningens samtliga verksamheter så som förskola, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och arbetsmarknadsavdelningen.  

Din kompetens
Vi söker dig...
... som har ekonomexamen på högskolenivå, alternativt erfarenhet som vi bedömmer likvärdig. Tidigare erfarenhet av ekonomi eller redovisningsarbete är meriterande. Goda excelkunskaper är ett krav.
Som person är du serviceinriktad, har lätt för att samarbeta, är noggrann i ditt arbete och van att ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har en god strategisk och analytisk förmåga som bidrar till enhetens utveckling. 

Bra att veta
Vi erbjuder...
- en positiv och inkluderande arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål
- en spännande verksamhet med möjlighet till personlig utveckling inom ekonomiområdet
Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss på länken. Jobba i Jönköpings kommun

Tjänsten är ett vikariat för en av våra kollegor som går på föräldraledigt.

Vill du veta mera
Carina Andersson, ekonomistrateg 036-106774
Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.