search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Instruktör till Trafikövningsplats

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnlig ök till Enligt ök
Sista ansökningsdag2020-09-30
Referensnr20-61-0121
Publicerad2020-09-16
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enlig ök till Enligt ök
Sista ansökningsdag
2020-09-30
Referensnr
20-61-0121
Publicerad
2020-09-16

Vill du arbeta på Axamo Trafikövningsplats, en av Sveriges modernaste anläggningar?

Vi söker en instruktör… … för utbildning av körkortselever, personal i räddningstjänst, militär och polis samt för olika företagsutbildningar. I tjänsten ingår även skötsel av maskinpark samt underhåll av trafikövningsplatsen i sin helhet, vilket bland annat kan innebära beredskap och snöröjning på vintern.

Trafikövningsplatsen, Åsens körgård… … är en del av Bäckadalsgymnasiet och här arbetar ungefär 200 medarbetare tillsammans för att uppnå skolans mål. Vi har en aktiv personalklubb som ordnar olika aktiviteter, vilket bidrar till skolans sammanhållning. Vi är den är den yngsta gymnasieskolan i Jönköpings kommun och har sedan start varit en skola där fokus legat på yrkesutbildning, men hela tiden haft inslag av högskoleförberedande gymnasieutbildning.Våra värdeord är elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Orden i vår värdegrund ska finnas med i allt vi gör och är länken mellan statliga och kommunala uppdrag. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet.

Vi vill att du är… … behörig trafiklärare och har erfarenhet från yrket. Du har riskutbildning 1 och 2 B, behörighet för att arbeta på trafikövningsplats samt körkort B. Meriterande är också att du är utbildningsledare och har maskin vanna. Vi ser även att du har god samarbetsförmåga, ett flexibelt arbetssätt och att du stimuleras av att möta människor, att du är serviceinriktad. Vi förutsätter vidare att du har goda IT-kunskaper och känner dig bekväm med att använda digitala resurser. Du har även lätt för att uttrycka dig skriftligt och muntligt samt goda kunskaper i engelska. Har du erfarenhet från undervisning på gymnasiet är det meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter kvalifikationer såväl som personliga egenskaper.

Vad får du?
- Förskottssemester
- En stark gruppkänsla med engagerade kollegor
- Möjlighet till semesterväxling
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på gymkort

För att underlätta rekryteringen: Ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg, för tjänsten du söker samt minst två referenser. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Beställ utdrag från belastningsregistret. Urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Övrigt:
Tjänsten är ett tidsbegränsat vikariat.

Vill du veta mer om tjänsten:
Utbildningschef: Espen Tangen, tfn 036-10 37 97, mail: espen.tangen@jonkoping.se
Fackliga organisationer

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.