search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorps ängars förskola
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2020-10-01 till 2021-07-09
Sista ansökningsdag2020-09-30
Referensnr20-60-1949
Publicerad2020-09-16
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torps ängars förskola
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2020-10-01 till 2021-07-09
Sista ansökningsdag
2020-09-30
Referensnr
20-60-1949
Publicerad
2020-09-16

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Torps förskoleområde!
Torps förskoleområde ligger i Trånghalla-Bankeryd och består av Trånghalla-, Torps ängar och Nyarps förskola. Tjänsten är på Torps Ängar förskola avd. Penseln 3-5 år som är organiserad i storarbetslag. Förskolan har tre avdelningar och en fantastisk utomhusmiljö med skogen inpå knutarna.

Ditt nya jobb
Att tillsammans med arbetslaget skapa förutsättningar för alla barns utveckling och lärande i enlighet med förskolans styrdokument. Du ska planera och genomföra utbildningen tillsammans med arbetslaget samt skapa miljö och aktiviteter som utmanar lockar och lägger en grund för lärande hos alla barn.

Din kompetens
Du som söker är utbildad barnskötare och har tidigare erfarenhet av barnskötaruppdraget. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare. Du bidrar till att barnen får en trygg och inspirerande vardag med många inslag av lärande och undervisning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten kräver stor flexibilitet hos dig då du kommer arbeta med alla grupper i storarbetslaget. Vidare förutsätter tjänsten att du har en god förmåga att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Urval kommer ske löpande.


Upplysningar
Annica Lagander, Rektor 036-10 26 07
Cecilia Enarsson, Bitr. rektor 036-10 35 57
Fackliga företrädare

Välkommen med din ansökan -tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.