search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare som skapar lärglädje!

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRåslätts FO
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdagenligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-10-18
Referensnr20-60-2044
Publicerad2020-09-30
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Råslätts FO
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-10-18
Referensnr
20-60-2044
Publicerad
2020-09-30


Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Vi söker dig som är nyfiken på att utvecklas tillsammans med oss. Du ska tillsammans med arbetslaget stimulera barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetssyn på barnet och barnets behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. 

Välkommen till oss 
Råslätts förskoleområde består av förskolorna Bofinken, Domherren, Gulsparven, Talgoxen, Rödhaken, Pärlugglan och Grankullens förskolor ett, två och tre på Grästorp. Vi arbetar med "Fundif" som står för flerstämmig undervisning i förskolan. Ett samarbete med Malmö högskola och Ifous. Våra förskolor finns i södra kommundelen av Jönköping.
Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Du är utbildad barnskötare. Har du erfarenhet av arbete som barnskötare är det meriterande. Vi söker dig som drivs av framåtanda och vill utvecklas tillsammans med oss på Råslätts förskoleområde. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan om du vill utvecklas som pedagog tillsammans med oss och bli en i vår gemenskap - tillsammans skapar vi lärglädje!

Vill du veta mer?
Lise-Lotte Englund Rektor, tfn. 036-108077
Jessica Frode bitr.rektor, tfn. 036-108081
Camilla Holtz bitr.rektor  tfn, 036- 108126
Fackliga företrädare lärarförbundet. Helén Persson, tfn. 036-108128 och Mona Fransson, tfn. 036-103745
Facklig företrädare kommunal. Håkan Karlsson, tfn. 036-103073

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.