search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Barnskötare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsMunksjöstadens förskoleområde
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-01-07 till 2021-07-02
Sista ansökningsdag2020-10-23
Referensnr20-60-2090
Publicerad2020-10-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Munksjöstadens förskoleområde
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-01-07 till 2021-07-02
Sista ansökningsdag
2020-10-23
Referensnr
20-60-2090
Publicerad
2020-10-07

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns?  Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje. 

Ditt nya jobb
Som barnskötare ska du vara delaktig i det pedagogiska arbetet på förskolan och arbeta för att undervisning och utbildning sker enligt förskolans styrdokument. Du ska tillsammans med övriga i arbetslaget stimulera till barns utveckling och lärande samt erbjuda barnen en trygg omsorg. Verksamheten utgår från en helhetsyn på barnet och dess behov och utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Förskolan ska förbereda barnet för fortsatt utbildning.
Arbetslaget fördelar förekommande uppgifter inom laget och utifrån respektive profession. Planering, uppföljning och utvärdering sker utifrån intentionerna i förskolans styrdokument. Med utgångspunkt i arbetslagets pedagogiska dokumentation genomförs ett löpande, systematiskt kvalitetsarbete.

Varmt välkommen till oss på Munksjöstadens förskoleområde
Vårt område består av Idas förskola och Munksjöstadens förskola. Förskolornas geografiska läge ger mycket goda möjligheter till både kultur- och naturupplevelser. Vi har närhet till både bibliotek, muséer och flertalet av stadens grönområden.

Vår vision är ”Lärglädje hela vägen”. Vår värdegrund sammanfattas med tre ord, Gemenskap, Engagemang och Nytänkande. Vi vill vara en förskola dit barn och pedagoger kommer med lust och glädje. Vi verkar för en förskola där alla blir bemötta med värme och respekt i en demokratisk anda. Vi lägger grunden för barnens fortsatta lärande.
Under läsåret 20/21 är vi med i det centralt styrda projektet: ”Flerstämmig undervisning i förskolan”.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat, har en mycket god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete som barnskötare.
Du bidrar till att barnen får en trygg och rolig vardag med många inslag av lärande.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Här hittar du hur du kan göra din ansökan ur belastningsregistret.

Upplysningar
Rektor Madelein Nilsson, tel. 036-10 39 23
Facklig representant Victoria Gustafsson, (Kommunal) tel. 036-10 21 08

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.