search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-6, som vill skapa roliga och meningsfulla skoldagar

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra Mo skol- och förskoleområde
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
Tillträdesdag2021-01-07 till 2021-07-25
Sista ansökningsdag2020-10-21
Referensnr20-60-2068
Publicerad2020-10-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra Mo skol- och förskoleområde
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2021-01-07 till 2021-07-25
Sista ansökningsdag
2020-10-21
Referensnr
20-60-2068
Publicerad
2020-10-12

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande? Välkommen till oss i Norra mo!

Norra Mo växer - vi söker kollegor!
Vill du arbeta med engagerade kollegor och tillsammans med oss skapa en förskola där varje barn ska känna sig tryggt, bli sett och mötas med respekt och värme? Tycker du om att utmanas och utvecklas i din profession genom starkt teamarbete och kollegialt lärande? Värdesätter du möjligheten att tillsammans med barn och elever upptäcka och utforska vår naturnära omgivning? Norra Mo är en växande enhet som ligger i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor och fritidshem samt förskolor. Nu expanderar vi ytterligare och söker nu grundskollärare 4-6 till vår verksamhet.

Ditt nya jobb
Som lärare hos oss har du stor möjlighet att påverka och utveckla din roll både enskilt och i arbetslaget. Du omsätter skolans läroplan och styrdokument i ditt dagliga arbete och ger eleverna förutsättningar till lärande och utveckling. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg, rolig och lärorik skolmiljö.

Din kompetens
Är du en legitimerad grundskollärare eller på väg att bli? Är du en person som har ett positivt förhållningssätt, har en god samarbetsförmåga och alltid sätter eleven i fokus? Då är du välkommen att tillsammans med oss bygga en skola som är i framkant. Grundläggande IT-kompetens är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. 
Urval och rekrytering kan komma ske innan ansökningstiden är slut.

Se film om hur det är att vara lärare i Jönköpings kommun.

Vill du veta mer?
Rektor Jenny Andersson tel. 036-107594
Lärarförbundet, Yvonne Wikberg tel. 036-103519

Varmt välkommen med din ansökan! Tillsammans skapar vi lärglädje.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.