search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Självständig undersköterska med ett genuint intresse för människor

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsLiljeholmens hemtjänst
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-11-25
Referensnr20-71-0126
Publicerad2020-10-28
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Liljeholmens hemtjänst
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-11-25
Referensnr
20-71-0126
Publicerad
2020-10-28

Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka på Liljeholmens hemtjänst.

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Liljeholmens hemtjänst utför omvårdnads- och servicearbete i kundens hem dagtid och kvällstid såväl vardag som helg. Vi arbetar för att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av gång, cykel eller bil. Vidare arbetar vi utifrån genomförandeplaner och kontaktmannaskap, givna riktlinjer och rutiner. Som en del av vår hemtjänst ingår du i en arbetsgrupp, där du ges möjlighet att vara delaktig, ta ansvar och påverka din egen såväl som verksamhetens utveckling.

Din kompetens
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska eller har annan likvärdig utbildning. Vi söker vidare dig som är stabil, kan arbeta självständigt, är flexibel och du har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du är empatisk, har en positiv inställning till ditt yrke och har lätt för att samarbeta med andra. Vi värderar dina personliga egenskaper och förmågor högt och söker därför dig som är rätt person för jobbet. Du som söker kan cykla och har B-körkort!

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Det är även värdefullt med god datavana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vi erbjuder

  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
  • Betald semester från första anställningsåret.
  • Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
  • Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser flera tillsvidaretjänster som undersköterska där den huvudsakliga arbetstiden är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med resurspass vilket innebär att man gör arbetspass utanför sin egen enhet och ibland är även arbetstidsförläggningen på dag- eller kvällstid. Rekryteringen sker löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Rachel Saran, Enhetschef 036-106889
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.