search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Skolvaktmästare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNyarpsskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning50 %
Tillträdesdag2021-01-11 till 2021-06-30
Sista ansökningsdag2020-11-22
Referensnr20-60-2303
Publicerad2020-11-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nyarpsskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
50 %
Tillträdesdag
2021-01-11 till 2021-06-30
Sista ansökningsdag
2020-11-22
Referensnr
20-60-2303
Publicerad
2020-11-09

Vill du ha roligt på jobbet och känna att du är en viktig förebild? Då ska du arbeta hos oss på Nyarpsskolan, vi skapar lärglädje hela vägen!

Välkommen till oss
Nyarpsskolan är en F-6 skola med grundsärskoleverksamhet. Vi stöttar och utvecklar cirka 300 elever. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Vi har nära till busshållplats och det är täta förbindelser in till Jönköping. Tillsammans är vi ca 50 personer på området. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån grundskolans fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning och så klart Lärglädje hela vägen!

Ditt jobb
Som skolvaktmästare är du med och praktiskt underlättar vardagen för våra elever, lärare och oss i skolledningen. Du jobbar nära skolans ledning. Tjänsten är en allmän visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning och utökad tjänstgöringsgrad. Det finns stor möjlighet att tillsammans med skolans ledning planera sin arbetstid efter önskemål eller kombinera med annat jobb.
Jobbet kommer innebära många olika arbetsuppgifter både med elever och lärare men också med interna och externa kontakter.

Exempel på arbetsuppgifter:
- löpande underhåll och flytt av inventarier
- lås, larm och nyckelhantering
- posthantering och varubeställningar
- hantera enklare datorproblem
- egenkontroller, brandskydd och skyddsronder
- hjälp vid friluftsdagar, idrottsdagar, studiedagar och andra aktiviteter

Din kompetens
Som vaktmästare är du en central och viktig person på skolan. Uppdraget är mycket varierat därför har du som söker god förmåga att arbeta självständigt. Du har också förmåga att på egen hand initiera och genomföra förbättringar. Du har så klart lätt för att samarbeta med andra och bygga en positiv relation med elever, föräldrar och kollegor på jobbet. Du är en trygg vuxen. Arbetet kan ibland vara fysiskt krävande så du har en god fysik.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och att du behärskar modern IT-teknik men vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet då arbetet innebär att du kommer nära barn i alla åldersgrupper.
Du har som lägst en gymnasial utbildning gärna med inriktning teknik eller hantverk. Eftersom tjänsten innebär mycket kommunikation behöver du behärska svenska väl i både tal och skrift.
Körkort är ett krav.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Urval och intervjuer kan komma ske före ansökningstiden har gått ut.

Vill du veta mer?
Rektor Marika Eskdahl, 036- 10 65 36
Bitr. rektor Marie-Louise Johansson, 036-10 58 80
Fackliga företrädare

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.