search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vaktmästare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan 7-9
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdagenligt ök
Sista ansökningsdag2020-11-22
Referensnr20-60-2215
Publicerad2020-11-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan 7-9
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
enligt ök
Sista ansökningsdag
2020-11-22
Referensnr
20-60-2215
Publicerad
2020-11-09

Välkommen till Attarpsskolan 7-9

I Bankeryd utmed Vätterns västra kant, ca 1 mil norr om Jönköping, finns Attarpsskolan. Vi är en 7-9 skola med ca 440 elever och 45 anställda. Attarpsskolan är en skola där vi tar ett gemensamt ansvar för elevens skolgång och mående där vi alla blir en viktig pusselbit. Skolan består av flera byggnader och en stor skolgård som utnyttjas flitigt av våra elever under skoldagen.


Ditt nya jobb
Som vaktmästare hos oss kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:
- Driftsfrågor och hantering av felanmälningar
- Kontakt med hantverkare och maskinister
- Mindre reparationer och underhåll
- Allmän skolservice exempelvis snöskottning, sandning, skolgårdsstädning, vara behjälplig med praktiska tjänster såsom genomgång av klassrummens utrustning, pappersförråd, arbetslagsrummen med mera
- Hantverksuppgifter samt tillsyn och skötsel av utrustning
- Expeditionsuppgifter som exempelvis beställning/mottagning och transport av varor
- Posthantering
- IT- och larmhantering
Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans fritidsledare och vår IT-administratör.

Din kompetens
Som vaktmästare hos oss behöver du ha grundläggande IT-kompetens samt en god fysisk förmåga. Vaktmästarrollen är en servicetjänst där du behöver vara flexibel och se möjligheter att lösa situationer som uppstår på en skola. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och förmåga att bygga relationer med ungdomar och vuxna då du är skolans "hjärta".
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar.

Bra att veta

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. 

Vill du veta mer?
Susanne Rydberg Rektor 036-106507 susanne.rydberg2@jonkoping.se
Therese Hulusjö Biträdande rektor 036-106516 therese.hulusjo@jonkoping.se
Fackliga företrädare

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.