search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Flexibel undersköterska med god samarbetsförmåga

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-02-01
Sista ansökningsdag2020-12-03
Referensnr20-71-0136
Publicerad2020-11-12
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-02-01
Sista ansökningsdag
2020-12-03
Referensnr
20-71-0136
Publicerad
2020-11-12

Vilka är vi?
Mjölkafållans äldreboende är ett specialiserat boende för personer med demenssjukdom. Mjölkafållan är beläget i centrala Huskvarna med god tillgång till kollektivtrafik. Fina promenadvägar erbjuds längs Vätterstranden i närområdet. Mjölkafållans äldreboende har 36 lägenheter fördelade på fyra enheter. Vi arbetar utifrån äldreomsorgens värdegrund och har ett salutogent förhållningssätt i vårt arbete. Personalgruppen består av medarbetare i varierande åldrar och med olika kulturell bakgrund.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med demensvård. Som person är du trygg och lugn samt har förmågan att sätta dig in i våra medborgares situation. Vi tror också att du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du självständigt kan planera och utföra ditt arbete. Du vill utveckla och delta i vårt förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidaretjänst som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kan komma att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad.
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Jonas Grönhage, enhetschef. Telefon: 036-10 73 90
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.