search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska som arbetar för god omvårdnad nattetid

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKristinedals äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-11-27
Referensnr20-71-0135
Publicerad2020-11-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kristinedals äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-11-27
Referensnr
20-71-0135
Publicerad
2020-11-13

Har du ett genuint intresse för andra människor? Är du trygg i din yrkesroll? Gillar du att arbeta natt? Då har du ett jobb att söka på Kristinedals äldreboende!

Som undersköterska har du en betydelsefull roll där du arbetar med att ge individanpassad vård och omsorg och social stimulans- alltid med individen i fokus. Tillsammans med dina kollegor bidrar du till att skapa en värdefull vardag för våra äldre med en hög servicenivå.

Ditt nya jobb
Vi som arbetar på boendet arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimuli. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vi arbetar vidare med ett aktivt kontaktmannaskap och ombudsroller. I arbetet ingår även social dokumentation och aktivt arbete med genomförandeplaner.

Kristinedals äldreboende är centralt beläget på Väster i Jönköping med goda kommunikationsmöjligheter. Äldreboendet består av fyra plan som i sin tur är fördelade på två demensenheter, två korttidsenheter, en träffpunktsverksamhet och två enheter med äldreboende. Vi som arbetar på arbetsplatsen består av cirka 55 medarbetare, nu söker vi en ny medarbetare som vill arbeta med oss. Kanske är det du?

Din kompetens

  • Du är utbildad undersköterska, har tidigare arbetslivserfarenhet från vård och omsorg.
  • Du är en stabil person som har lätt för att anpassa dig till olika situationer.
  • Du samarbetar bra med andra, är initiativtagande och kan självständigt planera och utföra ditt arbete.
  • Du är empatisk då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i.


Självklart har du ett genuint intresse för människor och drivs av att motivera och utveckla andra. Du har goda medicinska kunskaper. Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
- Ett arbete i en arbetsgrupp med vilja att utvecklas och gott samarbete. 
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Arbete med BPSD-register.
- Nytt schemasystem med möjlighet till medarbetarpåverkan. 

Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidareanställning som undersköterska till vaken natt. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun stävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysning 
Malin Berglund Svensson, enhetschef tel: 036-10 79 74
Fackliga representanter: Fackliga representanter
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.