search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Gymnasielärare i matematik

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt ök
Sista ansökningsdag2020-11-29
Referensnr20-61-0149
Publicerad2020-11-13
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt ök
Sista ansökningsdag
2020-11-29
Referensnr
20-61-0149
Publicerad
2020-11-13


Kom till oss och skapa lärglädje! Hos oss på Bäckadalsgymnasiet får du en arbetsplats full av engagerade och kompetenta kollegor!


Ditt nya jobb
Vi erbjuder dig att dagligen möta våra härliga elever, undervisa dem i matematik och genom ditt engagemang inspirera eleverna till goda studieresultat. Du får tillsammans med oss skapa miljöer som främjar elevernas lärande samt utveckling och du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du blir en del av skolans helhet och samarbetar med elever, vårdnadshavare, lärare, skolledning och övrig skolpersonal. Utöver detta har du liksom övriga lärare på skolan uppgifter som bland annat mentorskap.

Välkommen till oss!
På Bäckadalsgymnasiet hjälps vi åt, lyssnar på varandra och jobbar för att dra åt samma håll. Vår gemensamma riktning, Lärglädje hela vägen, styr våra prioriteringar och arbetssätt. Genom vår kulturförflyttning skapar vi strukturer och rutiner som främjar delaktighet, trygghet och en jämlik skola. Läs mer om Bäckadalsgymnasiet: https://www.backadal.se/om-skolan.html

Din kompetens
Du har gymnasielärarexamen och lärarlegitimation i matematik. Det är meriterande om du även kan undervisa i ett eller fler No-ämnen. Erfarenhet av undervisning på gymnasiet är meriterande. Som person är du ansvarsfull, social och flexibel. Du har ett intresse av att vara med och utveckla den pedagogiska verksamheten med fokus på undervisning och elevernas lärande. Du har en god pedagogisk förmåga och lätt för att samarbeta. Du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer med elever och personal på skolan.  I rollen som lärare behöver du vara noggrann och ha förmågan till ett övergripande ansvar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad får du? 
• En stark gruppkänsla med engagerade kollegor
• Generösa möjligheter till kompetensutveckling
• Gratis träning på skolans nya gym 
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
• Rabatt på gymkort och länstrafikens årskort


Bra att veta
Bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret (lämnas i oöppnat kuvert) och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan. Beställ utdrag från belastningsregistret.

Urval och intervjuer genomförs löpande.

Vill du veta mer?
Rektor Robert Blomqvist, tel. 036-10 62 72, mail: robert.blomqvist@jonkoping.se
Fackliga UBF 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.