search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska med känsla för omvårdnad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÖxnehagas hemtjänst
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2021-01-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-12-07
Referensnr20-71-0138
Publicerad2020-11-16
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Öxnehagas hemtjänst
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2021-01-01 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-12-07
Referensnr
20-71-0138
Publicerad
2020-11-16

Har du ett genuint intresse för andra människor? Ser du möjligheter i förändringar och trivs bra med teamarbete? Då har du ett jobb att söka på Öxnehagas hemtjänst!

Vi på Öxnehagas hemtjänt arbetar med utgångspunkt från Öxnehagas trygghetsboende och utför hemtjänstinsatser över hela Öxnehaga område. Vår personalgrupp har en god sammanhållning och består idag av 19 medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service. Bilar finns i verksamheten som medarbetarna använder i det dagliga arbetet. Hos oss finns det också goda möjligheter att kunna vara med och utveckla verksamheten. Vi söker nu två nya medarbetare som vill bli en del av vår hemtjänstgrupp.
Välkommen med din ansökan idag!

Ditt nya jobb
Vi som arbetar på Öxnehagas hemtjänst utför omvårdnads- och serviceinsatser med utgångspunkt från genomförandeplan och kontaktmannaskap. I vårt arbete utgår vi alltid från medborgarens behov och önskemål. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska kunna erbjuda stöd och hjälp med hög kvalité för ett självständigt liv.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har tidigare erfarenhet från arbete inom vård och omsorg. Som person tar du initiativ i arbetet och tar ansvar för dina uppgifter. Du håller dig lugn i stressade situationer och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du förmågan att samarbeta med dina kollegor och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Krav är att du har B-körkort och kan cykla.

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Det är även värdefullt med god datavana. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

  • En trygg anställning
  • Flexibelt och varierande arbete
  • Metodhandledare som du kan vända dig till för stöd i arbetet
  • Träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar under ett år med en startsumma på 100 kr
  • Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och förmånscykel


Övrigt
Rekryteringen avser en tillsvidarestjänst samt ett vikariat som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbetet på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Fredric Lång, enhetschef, telefon 036-108096.
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.