search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare svenska/engelska 7-9

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsJunedalsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2021-01-07
Sista ansökningsdag2020-11-29
Referensnr20-60-2261
Publicerad2020-11-16
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Junedalsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-01-07
Sista ansökningsdag
2020-11-29
Referensnr
20-60-2261
Publicerad
2020-11-16

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Välkommen till oss på Junedalsskolan!
Jönköping växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga och nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Jönköping. Junedalsskolan består av grundskola och grundsärskola 7–9 och vi har ca 850 elever. Junedalsskolan ligger i centrala delarna av Jönköping, vi har både närheten till city med dess faciliteter och 10 minuters promenad till Jönköpings stadspark. Gå gärna in på vår hemsida för att läsa mer om skolan. www.junedalsskolan.se Vi arbetar för att eleverna ska nå toppen av sin potential efter sin egen förmåga. För att eleverna ska kunna nå dit behöver vi bra medarbetare som kan motivera och stimulera elevernas nyfikenhet samt ha höga förväntningar på deras förmåga att utvecklas. Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där elever ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet.

Ditt nya jobb
Du kommer första hand att undervisa i engelska och svenska men kan även behöva stötta elever i fler ämnen. I tjänsten ingår att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen. Du kommer också att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare som innehar olika ämneskompetenser.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare i engelska och svenska och gärna i ytterligare något ämne.
Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap i att hantera moderna IKT-verktyg. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du som är nyutexaminerad lärare kommer att ha en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot din ansökan snarast. Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Rektor Irena Hanzek, tfn 036-10 61 81
Bitr. rektor Karin Sjöstedt tfn 036-10 72 60
Eva Lindberg, Lärarnas riksförbund, eva.lindberg@jonkoping.se
Martina Sörensen, Lärarförbundet, martina.sorensen@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.