search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 1-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan F-6
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2021-01-07 eller enligt ök
Sista ansökningsdag2020-11-29
Referensnr20-60-2400
Publicerad2020-11-17
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan F-6
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-01-07 eller enligt ök
Sista ansökningsdag
2020-11-29
Referensnr
20-60-2400
Publicerad
2020-11-17

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Kom till oss och skapa lärglädje!

Ditt nya jobb
Din huvudsakliga arbetsuppgift hos oss på Attarpsskolan är att planera och genomföra undervisning i någon utav klasserna i åk 1-3 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av lärare i grundskola och lärare i fritidshem. Tillsammans ansvarar ni för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Välkommen till oss
Vi finns i Bankeryd utmed Vätterns västra kant cirka 1 mil norr om Jönköping. Enheten består av förskoleklass - skolår 6 och på skolan går cirka 500 elever. Attarpskolan f-6 är en av kommunenes VFU- skolor, vilket innebär att vi tar emot lärarstudenter varje termin. Detta ger skolan ett nära samarbete med högskolan.

Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Du har lärarexamen med lärarlegitimation för år 1-3 eller liknande examen. Har du ännu inte fått din legitimation, eller är i slutet utav dina studier till lärare, är du också välkommen att söka. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg. Du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och du är en tydlig ledare. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt, och du är en person som finns till för alla elever på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Vill du veta mer?
Rektor, Manuel Strandhag, 036-10 71 80
Biträdande rektor, Sandra Avelöv, 036-10 62 90
Lärarförbundet Susanne Björnquist  036-10 67 13

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.