search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Textillärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNyarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-01-07
Sista ansökningsdag2020-11-29
Referensnr20-60-2374
Publicerad2020-11-17
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Nyarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-01-07
Sista ansökningsdag
2020-11-29
Referensnr
20-60-2374
Publicerad
2020-11-17

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Välkommen till oss
Nyarpsskolan är en F-6 skola med både grundskola och grundsärskola. Vi stöttar och utvecklar cirka 300 elever. Skolan ligger inbäddad i ett lugnt och grönskande villaområde mitt i Bankeryd. Vi har nära till busshållplats och tågstation och det är täta förbindelser in till Jönköping. Tillsammans är vi ca 50 personer på området. Vår skola tillhör Attarpsspåret. Ett spår med höga resultat, skickliga pedagoger och så klart fantastiska elever. Vi arbetar tillsammans utifrån fyra ledord empati, intuition, ansträngning och avgränsning och så klart Lärglädje hela vägen!

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor. Hos oss ska alla känna gemenskap, trygghet, glädje och respekt.Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.


Ditt nya jobb
Vi söker nu en ny textillärare då vår nyvarande kliver in i ett nytt spännande uppdrag på vår skola. Som textillärare på vår skola undervisar du både elever från grundskolan men också från vår grundsärskola Jollen. Eleverna du möter är från åk 2 till åk 6. Vår nuvarande textillärare arbetar även som skolans bildlärare på mellanstadiet. Är du behörig eller har intresse för detta ämne så finns även denna möjlighet för dig.

Som lärare förstår och utvecklar du varje elev utifrån specifika förutsättningar. Som lärare har du huvudansvaret för undervisningen och bedömning enligt skolans styrdokument. Du bidrar också med din kompetens och erfarenhet till hela arbetslaget. 

Arbetet ställer krav på engagemang och ett intresse för just de eleverna som går här. Hög flexibilitet och tydligt ledarskap är ett måste! Det innebär att du har en förmåga att snabbt ställa om till dagens förutsättningar. För att lyckas i din roll har du förmåga att sätta dig in i elevernas situation och kan möta dem där de befinner sig. Du har god samarbetsförmåga och förmåga att hålla strukturer. Kreativitet och helhetssyn är ledord för dig, vilket innebär nyfikenhet och öppenhet för att finna nya lösningar och pröva nya sätt tillsammans för att möta alla elevers behov.  Tillsammans utvecklar vi vår skola!


Din kompetens
Du som söker har lärarlegitimation att undervisa i textilslöjd åk 1-6. A Det är meriterande om du ockå är behörig i ämnet bild.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i IKT och att bildstöd är ett naturligt arbetsredskap för dig.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Urval och intervjuer kan komma ske löpande. 

Vill du veta mer?
Rektor Marika Eskdahl 036-10 65 36
Biträdande Rektor Marielouise (Mimmi) Johansson 036-10 58 80
Linn Pettersson, Lärarförundet 036- 10 65 06

 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.