search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vi söker pedagoger med intresse för teckenspråk!

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKålgårdsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2021-01-29 eller ö.k
Sista ansökningsdag2020-12-06
Referensnr20-60-2417
Publicerad2020-11-17
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kålgårdsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-01-29 eller ö.k
Sista ansökningsdag
2020-12-06
Referensnr
20-60-2417
Publicerad
2020-11-17

Hos oss på Kålgårdsskolan kommer du att få möjlighet att lära dig teckenspråk och samtidigt jobba i våra Döv- och Hörselklasser. 

Ditt nya jobb 
Vi söker lärare F-3, lärare 4-6, speciallärare eller förskollärare med intresse för teckenspråk till våra Döv- och Hörselklasser, åk F-6 på Kålgårdsskolan. Arbetet sker i mindre undervisningsgrupper med anpassad undervisning för att möta eleven med hörselnedsättning. Dina arbetsuppgifter blir att planera och genomföra undervisning samt följa upp lärandet hos eleverna, detta i ett tätt samarbete med ditt arbetslag. Du får lära dig teckenspråk på plats samt möjlighet till fortlöpanade kompetensutveckling inom teckenspråk.

Välkommen till oss! 
Kålgårdsskolan är en F-6-skola som är centralt belägen i Jönköping med närhet till natur, kultur och kommunikationer. En kort bussresa bort ligger även populära idrottsanläggningar som Kinnarps arena och Rosenlundsbadet. Kålgårdsskolan har i dagsläget drygt 280 elever. Skolan har fyra fritidshem, samt döv- och hörselklasser och tal- och kommunikationsklasser. Vi söker dig som vill vara med och utveckla en växande, dynamisk skola, där vi uppskattar olikheter men samtidigt lägger stor vikt vid en gemensam grundsyn/förhållningssätt.

Din kompetens 
Vi söker dig som är legitimerad lärare F-3, 4-6, speciallärare eller förskollärare. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du har grundläggande IT-kompetens. Som lärare är du stabil och har förmåga till självständigt arbete. Samtidigt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är empatisk i ditt bemötande. Du ska ha ett inkluderande bemötande där utgångspunkten är att alla elever vill och kan lära sig. Vi ser att du antingen kan teckenspråk eller har ett stort intresse för att lära dig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer? 
Louise Hultman, rektor 036-107336
Lotta Lagö, bitr. rektor 036-102618
Harald Filipsson-Forsanker bitr. rektor 036-102132
Ann Enblom, facklig representant 036-107675

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.