search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan F-6
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-01-07 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2020-11-29
Referensnr20-60-2100
Publicerad2020-11-18
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan F-6
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-01-07 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2020-11-29
Referensnr
20-60-2100
Publicerad
2020-11-18Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.


Välkommen till oss på Attarpsskolans fritidshem!
Just nu behöver vi förstärka vårt fina gäng med en ny fritidslärare, är du en av dem? Vi finns i Bankeryd utmed Vätterns västra kant cirka 1 mil norr om Jönköping. Enheten består av förskoleklass - skolår 6 och på skolan går cirka 500 elever. På skolan har vi tre stycken fritidshem. Två stycken avdelningar inriktar sig mot årskurs F-2 och en avdelning mot årskurs 3-6.

Ditt nya jobb
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisningen på våra fritidshem årskurs F-6, samt att dokumentera och utvärdera verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du kommer även ha en nära samverkan med lärarna och eleverna under skoldagen. Här är din kompetens som fritidslärare en stor del av arbetet med elevernas trygghet och inflytande som skolan bedriver. Du kommer att arbeta i ett arbetslag bestående av lärare i fritidshem och grundskola. Tillsammans ansvarar ni för att ge eleverna en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter. Hos oss får du möjlighet att använda dig utav både dina ämneskompetenser och intressen för att göra elevernas fritidstid mer mångsidig och innehållsrik. För att kunna göra övergången mellan skol- och fritidsverksamheten så bra som möjligt för dig som fritidslärare ser vi det som självklart med viss ställtid mellan verksamhetsuppdragen.

Din kompetens
Du är behörig lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Har du ännu inte fått din legitimation eller är i slutet utav dina studier till fritidslärare är du också välkommen att söka. Du bör ha struktur i ditt arbete, kunna arbeta målinriktat, vara ansvarstagande och flexibel. Du har en positiv syn på uppdraget och du vill bidra till din egen och teamets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Intervjuer och urval kan komma att ske löpande.

Vill du veta mer?
Rektor Manuel Strandhag tel; 036/107180
Biträdande rektor Sandra Avelöv tel; 036/106290
Facklig företrädare Stina Engström tel; 036/106524

Välkommen med din ansökan- tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.