search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Grundlärare 4-6 som vill vara med och forma framtidens medborgare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBarnarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2021-01-07
Sista ansökningsdag2020-12-13
Referensnr20-60-2009
Publicerad2020-11-20
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Barnarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-01-07
Sista ansökningsdag
2020-12-13
Referensnr
20-60-2009
Publicerad
2020-11-20

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Barnarpsskolan
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig skolenhet bara drygt tio minuters bilresa söder om Jönköping. Barnarp är ett förhållandevis långsmalt samhälle som till den större delen består av villabebyggelse. Det finns en busshållplats i direkt anslutning till Barnarpsskolan. Läsåret 2020/2021 närmar sig Barnarpsskolan 400 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6. Vår personalstyrka på ca 65 engagerade personer värnar om och sprider hjärtlig och välkomnande atmosfär!

På Barnarpsskolan finns tillgång till ett modernt mediatek, IT-pedagoger och under det kommande läsåret går vi in i kompetensutvecklingen IT för bättre lärande. Vårt elevhälsoteam är starkt och arbetar hela tiden för att förstärka och stödja undervisningen så optimalt som möjligt. Vi har en fullstor idrottshall men använder också vår skolskog och den närliggande naturen både för att få kunskaper, men också för fritid och rekreation. Med start i augusti möts hela skolan en gång i månaden i gemensam rörelse. Det ska bli spännande! Inom Barnarps skolområde har vi självklart som gemensam målsättning att skapa de bästa förutsättningar för den individuella elevens lärande och vara en tillgänglig skola för alla. Alla klasser hos oss börjar skoldagarna med ett startblock och under skoldagen ska alla elever få minst en brain break.
Hoppas att du vill vara med oss och forma framtidens medborgare!

Ditt nya jobb
Som grundlärare 4-6 kommer du ansvara och utföra undervisning i åk 5 tillsammans med fyra andra grundlärare och en fritidslärare. Andra delar av uppdraget är mentorskap för elever, dokumentation, uppföljningar, analysarbete m m. Vi ser det som en förutsättning för tjänsten att du har lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår men att det även är självklart för dig att arbeta självständigt. Tillsammans med dina övriga kollegor arbetar du som en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov och ser möjligheter före svårigheter.  I tjänsten ingår ett delat ansvar för att skapa tillgänglig och likvärdig undervisning för alla våra elever.

Din kompetens
Vi söker i första hand dig som har genomgången lärarexamen och legitimation i att undervisa till åk 6. Därefter ser vi gärna dig som inom kort har avslutade studier enligt just nämnda krav.
Du är väl förtrogen med läroplanen, LGR 11, och arbetar med självklarhet utifrån den som styrmedel som tjänsteman enligt de direktiv som styr kommunal skola. Du är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du har god samarbetsförmåga. Önskvärt är att du är behörig i ämnet svenska och har ett intresse för att utveckla svenskundervisning och mediatek.
Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Vidare förväntas du ha en god kunskap om det svenska språket och du innehar kompetens att kunna förmedla dig i såväl tal som skrift.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Rektor Marie Jildestedt 036-103908, marie.jildestedt@jonkoping.se
Biträdande rektor Christian Syversen 036-103911, christian.syversen@jonkoping.se
Lärarförbundet Therése Bäck 036-103907, 103947

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!
 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.