search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Elevassistent som skapar lärglädje!

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsEkhagsskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning80
Tillträdesdag2021-02-22 till 2021-12-22
Sista ansökningsdag2020-12-06
Referensnr20-60-2379
Publicerad2020-11-20
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ekhagsskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
80
Tillträdesdag
2021-02-22 till 2021-12-22
Sista ansökningsdag
2020-12-06
Referensnr
20-60-2379
Publicerad
2020-11-20

Ekhagsskolan - En skola att längta till
Har du erfarenhet av att arbeta med elever i behov av stöd eller har du en önskan om att få arbeta i skolan och ge stöd till elever, då är du välkommen att söka till oss på Ekhagsskolan.

Välkommen till oss!
Vi vill skapa en skola där alla barn och vuxna känner sig trygga, mår bra och har lust att lära. Styrkan med vår enhet är engagerade, kompetenta medarbetare som bidrar till ett positivt arbetsklimat som bygger på god kommunikation. Hos våra fantastiska elever finner vi en mångfald av olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid värdegrundsarbetet där alla ges möjlighet att utvecklas och där det är positivt med nytänk och förändring. Skolan ligger centralt med bra lokaler och närhet till skog, natur och många av kommunens närliggande aktiviteter så som Kinnarps arena, Rosenlundsbadet, KFUM m.m.

Ekhagsskolan har för närvarande 400 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi behöver en elevassistent för elever i behov av extra stöd.  

Ditt nya jobb
Att arbeta som elevassistent på Ekhagsskolan innebär att du tillsammans med lärare och pedagoger har del i ansvaret för en eller flera elever i klassen. Du stimulerar och utmanar elevers sociala förmågor och skapar en trygg omgivning för eleverna.

Din kompetens
Vi söker dig som är trygg och stabil och har ett brinnande intresse för att stimulera barns utveckling samt vara en del i skolans hela dag. Ett krav är att du har kunskap om och helst erfarenhet av att arbeta med barn med diabetes. Vi ser gärna att du har utbildning inom barn- och fritid eller vård- och omsorg.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länk till beställning av belastningsregistret här.

Välkommen att söka till en fantastisk arbetsplats där vi tillsammans arbetar för en trygg och trivsam studie- och arbetsmiljö för både elever och personal.


Vill du veta mer?
Susanne Kristensson, Rektor, 036- 10 60 08
Tomas Claesson, bitr. rektor, 036- 10 71 40

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.