search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Initiativtagande undersköterska till Östra centrums hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÖstra centrums hemtjänst
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag2021-01-04
Sista ansökningsdag2020-12-18
Referensnr20-71-0137
Publicerad2020-11-20
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Östra centrums hemtjänst
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
2021-01-04
Sista ansökningsdag
2020-12-18
Referensnr
20-71-0137
Publicerad
2020-11-20

Vill du göra skillnad och vara en viktig del i att möjliggöra för våra medborgare att bo hemma och få en meningsfull vardag? Sök till Östra centrums hemtjänst!

Vi på Östra centrum hemtjänst utgår från vår lokal på Kanalgatan och utför hemtjänstinsatser område Jönköping öster och Kålgården. Personalgruppen består av 13 medarbetare som ansvarar för personlig omvårdnad och service för att skapa en värdefull vardag för våra äldre. I verksamheten finns inga bilar utan vi tar oss runt på cykel vilket innebär att det inte finns något krav på körkort!
Vi söker dig som vill bli en del av vår hemtjänstgrupp!
Välkommen med din ansökan idag!

Ditt nya arbete
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i medborgarnas hem dagtid och kvällstid såväl vardag som helg. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt och utgångspunkten är att stärka och stödja individens egna förmågor utifrån behov och önskemål. Vi förflyttar oss mellan medborgarnas hem med hjälp av cykel eller bil. Vi arbetar utifrån genomförandeplaner och kontaktmannaskap, givna riktlinjer och rutiner. Som en del av vår hemtjänst ingår du i en arbetsgrupp, där du ges möjlighet att vara delaktig, ta ansvar och påverka din egen såväl som verksamhetens utveckling.

Din kompetens
Du som söker ska vara utbildad undersköterska. Du ska även ha tidigare erfarenheter inom hemtjänst eller äldreboende. Vidare har du god samarbetsförmåga och är initiativtagande. Du är en lugn och stabil person samt har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter genom ett strukturerat arbetssätt. Du ska självklart ha ett genuint intresse av att arbeta med människor. Du som söker ska även kunna cykla eftersom det ingår i tjänsten. 

Du bör behärska svenska i tal, skrift och läsförståelse då det förekommer kontakt med medborgaren, anhöriga, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet. Det är även värdefullt med god datavana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Vad erbjuder vi?
Jönköpings kommun erbjuder alla tillsvidareanställda:
- Tjänstgöringsgrad efter eget önskemål.
- Chans att göra skillnad för någon annan.
- Möten med många olika människor som ger variation i vardagen.
- Möjlighet till personlig utveckling.
- Delaktighet i arbete med ständiga förbättringar.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
 -Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
- Förmånscykel

Övrigt
Rekryteringen avser två tjänster, varav en tillsvidarestjänst samt ett vikariat som undersköterska där arbetet är förlagt till dag och kväll såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbetet på flera enheter kommer att vara aktuellt. Jönköpings kommun strävar efter heltid som norm och erbjuder alltid 100% sysselsättningsgrad. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysningar
Stina Jonsson, enhetschef tel: 036- 10 73 76
Pernilla Persson, enhetschef tel: 036-10 57 61
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.