search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Initiativtagande undersköterska till patrullen natt

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen, Patrullen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning80-90%
TillträdesdagSnarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-01-25
Referensnr20-71-0147
Publicerad2021-01-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen, Patrullen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
80-90%
Tillträdesdag
Snarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-01-25
Referensnr
20-71-0147
Publicerad
2021-01-04

Föredrar du att arbeta då alla andra sover? Vill du ha ett självständigt arbete där inget arbetspass är det andra likt? Stämmer detta in på dig ska du söka till nattarbete i Patrullen!

Vilka är vi?
Patrullen är en dyngetruntverksamhet som består av cirka 70 medarbetare i olika åldrar med olika bakgrunder och vi som jobbar här är främst undersköterskor. Patrullen utgår från baslokalen på Glansgatan i Jönköping. Upptagningsområdet är Jönköpings kommun. Vi är en unik arbetsplats vars huvuduppdrag är att svara på larm dygnet runt och utföra biståndsbedömda insatser nattetid. Vi utför även vissa LSS uppdrag dygnet runt. Nu söker vi nya medarbetare som vill jobba natt och utvecklas tillsammans med oss!

Vad gör vi?
Patrullens främsta uppdrag är att besvara trygghetslarm. Patrullen är också en förlängning av hemtjänsten. Det innebär att patrullen genomför biståndsbedömda besök nattetid i ordinärt boende och fasta LSS-insatser inom funktionshinderomsorgen. Att arbeta inom patrullen utmanar dig i ditt arbete som undersköterska. Du ska tycka om att fatta självständiga beslut och ställas inför situationer där du behöver samverka med andra professioner såsom sjuksköterska eller ambulanspersonal inom kommunen. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet av nattarbete inom omvårdnad. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och en positiv inställning till ditt yrke. Vi söker vidare dig som har ett flexibelt arbetssätt, kan självständigt planera arbetet och är lugn i stressande situationer. Du har ett empatiskt förhållningssätt och har lätt för att samarbeta med kollegor och andra professioner.
B-körkort är ett krav i tjänsten!

Övrigt
Rekryteringen avser vikariat där arbetet är förlagt till natt, såväl vardag som helg. Vi arbetar med samplanering vilket innebär att arbete på flera enheter kommer att vara aktuellt. 
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så välkommen att söka redan idag!

Upplysning
Enhetschef Carin Thor, telefon: 036-10 50 73
Enhetschef Caroline Thelin, 036-10 29 37
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.