search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Utvecklingsledare/Projektledare välfärdsteknik

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsEnheten för trygghetsskapande teknik, socialtjänsten
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagOmgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-01-19
Referensnr20-70-0165
Publicerad2020-12-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Enheten för trygghetsskapande teknik, socialtjänsten
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-01-19
Referensnr
20-70-0165
Publicerad
2020-12-29

Vill du vara med och skapa framtid genom implementering av välfärdsteknik och digitalisering inom socialtjänsten? Drivs du utav utveckling och teamarbete? Då har du ett arbete att söka som utvecklingsledare/projektledare!

Ditt nya jobb
I din roll kommer du att företräda socialtjänsten gentemot olika samverkanspartners vad gäller att bedriva utvecklingsprojekt, genomföra upphandlingar, kravprofiler mm. Du kommer att vara en viktig länk mellan stab och verksamhet avseende välfärdsteknik och digitalisering och hur detta kan användas i verksamheten. Nätverksbyggande är således en viktig hörnsten i ditt kommande uppdrag. Du kommer vidare vara en viktig del i förvaltning och uppföljning av befintlig välfärdsteknik. Omvärldsbevakning kring utvecklingen av ny välfärdsteknik är också en del av arbetet. Till sist kan tjänsten komma att innehålla arbetsuppgifter med karaktären säkerhetsarbete. Målsättningen är att med fokus på medborgarens behov och medarbetarnas delaktighet utveckla en sammanhållen, innovativ, långsiktig och hållbar socialtjänst.

Enheten för trygghetsskapande teknik ingår som en av flera i socialtjänstens sammanhållna stab och ledning. Enheten har bildats som en del i ett pågående utredningsarbete som syftar till att förstärka nuvarande samordning av Socialtjänstens arbete med välfärdsteknik och digitalisering. Enheten har också ett övergripande ansvar för förvaltningens säkerhetsarbete.

Vi söker nu två medarbetare till vårt team som vill vara med och påverka samt skapa framtid genom implementering av välfärdsteknik och digitalisering. Låter detta spännande? Då är du rätt person för oss!

Din kompetens
Du som söker har med fördel relevant akademisk 3-årig högskoleutbildning och det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av kvalificerad projektledning eller utvecklingsarbete inom offentlig verksamhet, gärna inom vård och omsorg. Du har ett genuint intresse för teknik och samspelet mellan teknik och människa. Du kan identifiera såväl behov som nytta samt applicera lösningar för både individ och verksamhet.

För att trivas i din roll ska du vara initiativtagande, strukturerad samt ha en god samarbetsförmåga. Då utvecklingsarbete kommer vara en stor del av tjänsten så ställer det krav på flexibilitet. Vidare är du en problemlösare som genom analys angriper komplexa frågeställningar.

Som person har du taktkänsla och hittar snabbt din ”roll” i en arbetsgrupp, samtidigt som du säkerställer att processen drivs framåt. En del av arbetet är att informera personal avseende trygghetsskapande teknik och välfärdsteknik vilket också ställer krav på en pedagogisk insikt, tydlighet och anpassning av kommunikation. Du har dessutom ett förhållningssätt som präglas av att skapa kontakter och bibehålla relationer. Du ser till helheten och är väl medveten om vad din roll spelar i den.

Vad erbjuder vi?

  • Ett spännande och omväxlande arbete!
  • Delaktig i utformning av ny enhet - vara med och skapa framtid
  • Flexibel arbetstid
  • Kortare arbetstid juni-augusti
  • Semesterväxling
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
  • Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Rekryteringen avser två tillsvidaretjänster på 100 % med arbetstidsförläggning dagtid. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Dan Kax, enhetschef, 036-10 58 56
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.