search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Driftchef Budservice/reception (vikariat)

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVerksamhetsservice/budservice/reception
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100
Tillträdesdag2021-03-01 till 2022-08-31
Sista ansökningsdag2021-01-17
Referensnr20-55-0049
Publicerad2020-12-21
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Verksamhetsservice/budservice/reception
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100
Tillträdesdag
2021-03-01 till 2022-08-31
Sista ansökningsdag
2021-01-17
Referensnr
20-55-0049
Publicerad
2020-12-21

Är du ett proffs på bemötande och service? Är du också en närvarande ledare som gillar att ha många järn i elden? Då är det kanske dig vi söker.
 
Vi söker efter en person som skall ha det operativa ansvaret för våra servicetjänster inom Budservice och Reception. Som genom god personalledning och fokus på service och kvalité är med och bidrar till att göra Jönköpings kommun bättre – för alla. Tjänsten är ett vikariat i samband med att nuvarande driftchef ska vara föräldraledig.

Arbetsuppgifter
Budservice och reception återfinns i våra förvaltningslokaler på A6 Kasernen, Huskvarna Stadshus och Hoven. Budservice tar hand om post och pakethantering inom hela kommunen samt transporter och vaktmästeri-sysslor. Receptionen är vårt ansikte utåt och tar emot och hjälper interna och externa besökare. I tjänsten ingår också olika serviceuppdrag som t.ex. att göra passerkort och ha hand om vigseladministration mm.

Som driftchef är du en del av driften och planerar, leder och följer du upp det dagliga arbetet i bud och reception. Du är van att leda och ”gå före” och med stort engagemang och personligt ansvar bidrar du till att utveckla verksamheten. Som person är du lyhörd och SER var och en av dina medarbetare. Du arbetar aktivt för att skapa en trygg och hälsosam arbetsplats och har alltid medborgarens bästa i fokus. Du är pedagogisk och kommunikativ och har förmåga att coacha dina medarbetare. Du är noggrann, ansvarstagande och inte rädd att ta i där det behövs. Du brinner för det goda ledarskapet och för att sätta kunden i fokus.

Vi söker dig som:

 • Har god ledarerfarenhet och utbildning inom ledarskap eller vad arbetsgivaren bedömer som motsvarande
 • Har körkokort
 • Tidigare arbete inom kommunal verksamhet är meriterande.
 • Tidigare erfarenhet inom reception eller annat sericearbete är meriterande.
 • Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen till oss på Verksamhetservice
Bud och reception tillhör Service Management inom Verksamhetservice som är en del av Fastighetsavdelningen på Tekniska Kontoret och omfattas av drygt 300 tjänster där även städservice ingår. Till enheten Service Management hör också kafé Hoven och Rosenlunds herrgård.

Vi är en verksamhet som sätter service och kundnöjdhet i focus och vi har ett övergripande mål att: Frigöra tid och avlasta kärnverksamheterna inom Jönköpings Kommun. Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en miljö där vi alla trivs och utvecklas.

Vi erbjuder dig
 • Ett utvecklande jobb i en spännande miljö
 • En arbetsgemenskap utöver det vanlig
 • En arbetsplats med fokus på hälsa och trivsel

Ledarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
 • Förmåga att visa tillit till medarbetare
 • Hög integritet och ett föredömligt agerande
 • Mod att leda
 • Vilja att utveckla verksamheten

Upplysningar om tjänsten:
Enhetschef: Anna Lax  mail: anna.lax@jonkoping.se  036-106731
Vision: Maria Carlsson mail: maria.carlsson5@jonkoping.se, 036-105701
Kommunal: Ann Carlotte Lundin mail: Anncharlott.Lundin@jonkoping.se, tel: 036-10 51 00
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.