search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Driftchef med kundfokus och stort hjärta för sina medarbetare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVerksamhetsservice/städservice
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt ö.k
Sista ansökningsdag2021-01-17
Referensnr20-55-0051
Publicerad2020-12-22
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Verksamhetsservice/städservice
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt ö.k
Sista ansökningsdag
2021-01-17
Referensnr
20-55-0051
Publicerad
2020-12-22

Är du en engagerad ledare som drivs av att motivera andra?
Är du en problemlösare som vill använda din kunskap och erfarenhet för att vara med och arbeta och utveckla Verksamhetsservice. Då har du ett jobb att söka.
 
Som driftchef har du det operativa ansvaret för ett tilldelat geografisk städ-team inom Städservice och du rapporterar till områdets enhetschef. Du kommer att ansvara för ca tjugofem duktiga medarbetare där din viktigaste uppgift blir utveckling, hälsa och trivsel. Som person är du lyhörd och SER var och en av dina medarbetare. Du arbetar aktivt för att skapa en trygg och hälsosam arbetsplats och har alltid medborgarens bästa i fokus. Du är bra på att skapa och förvalta kundrelationer och har alltid fokus på vårt uppdrag som är: ”Att skapa de bästa förutsättningarna för arbete och lärande, genom att säkerställa en frisk och trivsam inomhusmiljö”

Vi behöver någon som
Du drivs av att få dina medarbetare att växa och utvecklas. Du ser gruppens behov och ger stöd och inspirerar till att göra ett bra jobb. Du coachar och lyfter fram goda resultat och stödjer dina medarbetare i både löpande och långsiktiga ärenden. Du har personliga egenskaper så som god samarbetsförmåga, lojal, strukturerad och serviceinriktad.
Som driftchef planerar, styr och du följer upp det dagliga arbetet. Du kommer du att vara en del av ett engagerat team av driftchefer där samarbete och tjänstvillighet bidrar till en stor samhällsnytta. Finner du detta tilltalande är detta arbetsplatsen för dig. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har:

  • Minst 3 års dokumenterat goda ledaregenskaper med erfarenhet av arbetsledning
  • Erfarenhet inom yrkesområdet, meriterande med SRY eller PRYL examen
  • Erfarenhet av kvalitetsuppföljning och kundkontakt
  • Goda IT-kunskaper
  • Körkort-B
  • Önskvärt med erfarenhet av systematisk arbetsmiljöansvar, rehabilitering och resultatuppföljning

Välkommen till oss
Verksamhetsservice ingår i Fastighetsavdelningen på Tekniska Kontoret och omfattas av drygt 320 tjänster uppdelat på Städservice, Budcentral, Reception samt café och Rosenlunds Herrgård.

Vi är en verksamhet som sätter service och kundnöjdhet i fokus och vi har ett övergripande mål att: Frigöra tid och avlasta kärnverksamheterna inom Jönköpings Kommun. Hos oss får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta kollegor där vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en miljö där vi alla trivs och utvecklas.

Bra att veta
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under annonseringstiden.

Övrigt
Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret så se till att du har ett giltigt intyg som du kan visa upp vid eventuell anställning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:

  • Förutsättningar och vilja till delaktighet
  • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete


Upplysningar
Enhetschef: Christina Karlsson, Tel. 036- 10 67 21
Enhetschef: Åsa Vilhelmsson, Tel 036-10 21 81
Vision, Rebecca Färgh, Tel. 036-10 29 25
Kommunal: AnnCharlotte Lundin, Tel: 036-10 51 00
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.