search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Psykolog

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsKommunhälsan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-01-20
Referensnr20-04-0033
Publicerad2020-12-23
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Kommunhälsan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-01-20
Referensnr
20-04-0033
Publicerad
2020-12-23

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Kommunhälsan?
Kommunhälsan är en intern företagshälsovård som servar kommunens ca 12 500 anställda. Vi på Kommunhälsan hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att förebygga ohälsa, effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som psykolog på kommunhälsan är du en del av vårt psyko-sociala team som består, tillsammans med dig, av två psykologer och fyra beteendevetare. I arbetet som psykolog arbetar du som ett stöd för chefer och deras medarbetare i Jönköpings kommuns verksamheter och anslutna bolag. I dialog utformar du de insatser som bäst möter kundernas behov. Du arbetar på individ, grupp och organisationsnivå. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är insatser inom ramen för arbetslivsinriktad rehabilitering, samtalsstöd, föreläsningar, chefstöd, grupphandledning och kartläggningar.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som har ett starkt intresse för arbets- och organisationspsykologi. Meriterande är fullförd eller påbörjad specialistutbildning inom arbets- och organisationspsykologi. Vi förutsätter att du har erfarenhet av individ- och gruppinsatser. Vidare är det önskvärt om du har erfarenhet av arbete inom företagshälsovård. Som person är du en lagspelare med mycket god samarbetsförmåga, stark drivkraft och engagemang. Vidare är du strukturerad och målinriktad. Du har dessutom god kommunikativ förmåga och behärskar det svenska språket även i skrift.

Vi erbjuder dig 
- ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher.
- erfarna kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper.
- ett varierat arbetsinnehåll och goda möjligheter till vidareutbildning.
- en chef som tillämpar tillitsbaserat ledarskap och som brinner för utvecklingsarbete.

Övrigt
Tjänstgöringsgrad 100 % eller enligt överenskommelse. Tjänsten kan innebära resor, vilket innebär att du bör ha körkort.
Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Vi tillämpar flextidsavtal.

För ytterligare information och frågor är du välkommen att kontakta:
Enhetschef Camilla Klasson
Tel: 036-105427, E-post: camilla.klasson@jonkoping.se
Organisationspsykolog/Leg. Psykolog Linnea Rosell-Olsson
Tel: 036-105540, E-post: linnea.rosell-olsson@jonkoping.se
Skyddsombud Ulla-Karin Ramde
Tel: 036-105936, E-post : ulla-karin.ramde@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.