search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Flexibel undersköterska till Tenhults hemtjänst

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsTenhults hemtjänst
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-01-19
Referensnr20-71-0151
Publicerad2020-12-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Tenhults hemtjänst
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-01-19
Referensnr
20-71-0151
Publicerad
2020-12-29

Vill du göra samhällsnytta? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då har du ett jobb att söka till Tenhults hemtjänst.

Tenhults hemtjänst är en av kommunens hemtjänstgrupper! Grunden i vår verksamhet är ett värdigt och professionellt bemötande som präglas av respekt, förtroende och omtanke. Tenhults hemtjänst består av 13 medarbetare och vi utgår från västerhälls äldreboende. Vi söker nu två nya medarbetare som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss, kanske är det du?

Ditt nya arbete
Vi utför omvårdnads- och servicearbete i kundens hem dagtid och kvällstid såväl vardag som helg. Vi arbetar för att stärka och stödja varje individ, och utgår från dennes egna förutsättningar, behov och önskemål. Vidare arbetar vi strukturerat utifrån kontaktmannskap och genomförandeplaner, allt för att kunna stärka och stödja varje individ. Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där du är delaktig i och tar ansvar för verksamhetens utveckling, du kommer att arbeta med ständiga förbättringar och följa befintliga rutiner och riktlinjer.
Vi förflyttar oss mellan våra kunder med hjälpa av bil.

Din kompetens
Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska samt har erfarenhet av omvårdnadsarbete. Vidare söker vi dig som har ett genuint intresse av att arbeta med människor samt har en positiv inställning till ditt yrke, är ansvarstagande, empatisk och har lätt för att samarbeta med andra. Du är självgående genom att driva processer vidare, har ett strukturerat arbetssätt och utför dina arbetsuppgifter med noggrannhet. För att trivas i rollen tror vi även att du är en flexibel, stabil och initiativtagande person. Vi kommer lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och mognad.
B-körkort är ett krav i tjänsten.

Vad erbjuder vi?

  • Ett rörligt schema. 
  • Ett varierande arbete där en dag aldrig är lik den andra.
  • Ett arbete i en arbetsgrupp där det är högt i tak, i vår arbetsgrupp har vi nära till skratt! 
  • Möjlighet till personlig utveckling.
  • Chans att göra skillnad för någon annan. 
  • Individuell lönesättning.
  • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
  • Rabatt på bland annat träningskort och länstrafikens årskort.
  • Förmånscykel.


Övrigt
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Monika Ellison, enhetschef tel: 036-10 76 77
facklig representant, Veronica Eskilsson tel: 036-10 30 41
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.