search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef VA-nät Drift & Anläggning

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVA-nät Drift & Anläggning
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt ö.k
Sista ansökningsdag2021-01-20
Referensnr20-55-0053
Publicerad2020-12-30
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
VA-nät Drift & Anläggning
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt ö.k
Sista ansökningsdag
2021-01-20
Referensnr
20-55-0053
Publicerad
2020-12-30

Är du en van ledare som engagerar dina medarbetare och vill arbeta resultatinriktat? Vill du använda din kunskap och erfarenhet inom VA-området och bidra med samhällsnyttan att leverera ett frisk och gott dricksvatten och se till att vi omhändertar avloppet på ett miljöriktigt sätt?  Då har du ett jobb att söka.

Just nu söker vi en enhetschef till verksamheten VA-nät Drift & Anläggning/ Akut Tillsyn som är VA-förvaltare över Jönköpings kommuns VA-nät. 
Verksamhetsområde Jönköpings kommun.

Arbetsuppgifter
I din chefsroll kommer du tillsammans med övrig personal på enheten att svara för drift av befintliga distributionsanläggningar för vatten och avlopp. Det innebär att du kommer utveckla driftsekonomi, leveranskapacitet, tillgänglighet och miljöpåverkan samt att sköta regelbundna kontakter med externa och interna entreprenörer.
Du ingår också i samt svarar för enhetens beredskapsorganisation.

Kompetenskrav
Vi söker dig med adekvat utbildning eller med lång väldokumenterad erfarenhet av driftsfrågor inom VA. Du måste även ha specialkompetens om VA-materialbiten. Vi söker dig som är kreativ, resultatinriktad och ser samarbetet med övriga i gruppen samt våra abonnenter som en viktig och naturlig del av vardagen. Körkort B är ett krav.

Arbetsplatsbeskrivning
VA-avdelningen har till huvuduppgift att försörja kommunens innevånare med dricksvatten och ta hand om spill- och dagvatten. Avdelningen har ca 115 medarbetare och är organiserad i tre verksamheter: VA-verk, VA-nät Drift & Anläggning och VA-nät utveckling.

Övrigt
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap samt att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.

Ledarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förmåga att visa tillit till medarbetare
• Hög integritet och ett föredömligt agerande
• Mod att leda
• Vilja att utveckla verksamheten


Upplysningar
Rolf Landin, verksamhetschef 036-10 58 31

Sveriges Ingenjörer: Ann-Sofie Carlsson 036-10 50 00
Vision: Petar Markovic 036-10 50 00
Kommunal: Kent Stenebrand 036-10 50 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.