search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Sjuksköterska/specialistsköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-02-01
Referensnr21-71-0001
Publicerad2021-01-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-02-01
Referensnr
21-71-0001
Publicerad
2021-01-04

Hos oss får du ett varierande arbete där du självständigt kan planera dina arbetsdagar och har möjlighet att påverka verksamheten. Du arbetar med en bred målgrupp och har ett nära samarbete med dina kollegor!

Hälso- och sjukvårdsfunktionen i Jönköpings kommun är uppdelad i 11 team. Nio av teamen ansvarar för geografiska områden och de övriga två teamen har specialinriktning med specifika målgrupper inom funktionshinderomsorg och korttidsenhet för bl. a palliativ vård, nattorganisationen ingår i team 1. Teamen arbetar tvärprofessionellt vilket innebär att specialistsjuksköterska/sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut/sjukgymnast och rehabassistent har ett mycket nära samarbete. Tillsammans är vi ca 450 medarbetare.

Ditt nya jobb
Hemsjukvård innebär att vi utför planerade och akuta hälso- och sjukvårdsinsatser i den enskildes hem oavsett boendeform. På natten ansvarar man för ett större geografiskt område, där vi stöttar och hjälps åt över gränserna.  Arbetsuppgifterna består bland annat av medicinska bedömningar, medicinska insatser, palliativ vård, medicintekniska produkter. Vi ansvarar för omvårdnadsdokumentation i Magna Cura, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar enligt gällande förordningar och föreskrifter. I arbetsuppgifterna ingår även att initiera, medverka och/eller bedriva systematiskt kvalitets- och utvecklingsarbete. Samverkan såväl internt som externt är centralt i tjänsten. När du kommer som ny till oss kommer vi tillsammans överens om ett lämpligt introduktionsprogram anpassat utifrån dina erfarenheter och förkunskaper.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket, specialistutbildning såsom distriktssköterska, vård av äldre, medicinsk vård, psykiatrisk vård, palliativ vård och akutsjukvård är meriterande. Som person är du stabil, trygg och empatisk. Du har förmåga att anpassa dig till olika situationer och ändrade omständigheter. Du är strukturerad och kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du samarbetar bra med andra och trivs med teamarbete. B-körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du får gärna höra av dig så berättar vi mer, välkommen med din ansökan.


Vi erbjuder

 • Ett spännande, värdefullt och omväxlande arbete
 • En stark gruppkänsla med engagerade kollegor
 • Deltagande i utvecklingsarbete och professionsnätverk
 • Nära samarbete med andra yrkeskategorier
 • Möjlighet till vidareutbildning
 • Flexibel arbetstid
 • Betald semester första anställningsåret
 • Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
 • Rabatt på träningskort och länstrafikens årskort
 • Förmånscykel
 • Semesterväxling

Övrigt
Rekryteringen avser tillsvidare anställning där arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt helger. Urval och intervjuer sker löpande.
Rekrytering till fler Hälso- och sjukvårdsteam kan bli aktuellt.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt
Carin Alm, enhetschef: 036-102240 carin.alm@jonkoping.se
Helena Palmér, enhetschef: 036-10 76 23 helena.palmer@jonkoping.se
Helena Person, enhetschef: 036-10 75 25 helena.persson3@jonkoping.se
Lise-Lotte Fröding, enhetschef: 036-10 64 76 liselotte.froding@jonkoping.se
Nina Överkvist, enhetschef: 036- 10 73 52 nina.overkvist@jonkoping.se
Fackliga representanter www.jonkoping.se/fackligasoc
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.