search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Drifttekniker till Häggebergs vattenverk

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVA-Häggebergs vattenverk
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2021-05-01
Sista ansökningsdag2021-01-31
Referensnr21-55-0001
Publicerad2021-01-05
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
VA-Häggebergs vattenverk
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2021-05-01
Sista ansökningsdag
2021-01-31
Referensnr
21-55-0001
Publicerad
2021-01-05

Vill du använda din kunskap och erfarenhet till att leverera ett frisk och gott dricksvatten? Välkommen att söka till oss på Häggebergs vattenverk.
 
Arbetsplatsbeskrivning
Dricksvattenproduktionen inom VA-verksamheten har som uppgift att producera dricksvatten till alla kommunens innevånare med kommunalt dricksvatten. Placeringen är vid Häggebergs vattenverk beläget mellan Jönköping och Bankeryd. Till arbetsområdet hör 13 vattenverk, ett trettiotal vattenreservoarer och närmare 70 tryckstegringsstationer fördelade över nästan hela kommunen.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår processtyrning, drift och underhåll samt installations och förbättringsarbete. Jourtjänstgöring förekommer.

Kompetenskrav
Erfarenhet av maskinunderhåll, reparationer och processtyrning är önskvärt. Har du utbildning och erfarenhet inom styr/regler och framförallt el är det starkt meriterande. Körkort med lägst klass B är ett krav. Du har god analysförmåga, är en problemlösare och har lätt för att samarbeta.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
Förutsättningar och vilja till delaktighet
Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
Sträva efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Tjänsten är säkerhetsklassad (säkerhetsklass 3) då flera anläggningar är skyddsobjekt. Detta innebär att en säkerhetsprövning med registerkontroll måste genomföras innan en anställning kan bli aktuell. För att kunna bli aktuell för tjänsten måste du därför ha svenskt medborgarskap.

Upplysningar
Enhetschef Stefan Svensson, 036-10 53 03, 0727 08 03 00
Vision: Petar Markovic 036-10 50 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.