search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Serviceinriktad Förråd-/ maskinuthyrare (vikariat)

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsTeknisk service
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast
Sista ansökningsdag2021-01-17
Referensnr20-55-0052
Publicerad2021-01-07
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Teknisk service
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast
Sista ansökningsdag
2021-01-17
Referensnr
20-55-0052
Publicerad
2021-01-07

Söker du ett omväxlande arbete? Vill du använda din kunskap och erfarenhet inom maskinuthyrning och ingå i ett team med många kontaktytor?

Vi söker nu en förrådsarbetare till vår förrådsverksamhet och erbjuder ett omväxlande och spännande arbete inom området. Tjänsten är ett vikariat till 2021-08-31 med möjlighet till förlängning. Du kommer ingå i ett team som ansvarar för försäljning av material, lager, uthyrning och dagligt underhåll av småmaskiner, avstängningsmaterial samt vaktmästeri inom området vägporten. Inom förrådet ingår också tillverkning av skyltar samt en tankstation.

Arbetsuppgifter
Uthyrning/mottagning samt funktionskontroll/dagligt underhåll av småmaskiner och avstängningsmaterial sker på daglig basis. Försäljningssortimentet är omfattande och består till stor del av VA material, förbrukningsmaterial, skyltar, skyddsutrustning mm. Du kommer vara del av teamet vilket innebär omväxling i arbetsuppgifter och arbete tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs. Skylttillverkning förekommer. Sedvanlig godsmottagning/godsutlämning, truckkörning, hjullastarkörning, upplockning av varor, städning, inventering, ordning och reda etc.

Eftersom rollen innebär mycket kundkontakt med många kontaktytor ser vi att du är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga, du är förrådets ansikte utåt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter samt arbetar initiativtagande, noggrant och strukturerat.

Vintertid ingår det beredskapstjänstgöring för snöröjning med hjullastare och lastbil.

Kompetenskrav

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta med uthyrning av småmaskiner, avstängningsmaterial, material och förrådsförsäljning.
  • Körkort B, C
  • Truckkort och förarbevis på hjullastare.
  • God datorvana.
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Meriterande är erfarenhet av maskinuthyrningsbranschen samt BE och CE-körkort.

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen. Verksamhet teknisk service består av flera enheter och ansvarar för att tillhandahålla fordon, maskiner, fordonsverkstad, byggutrustning, varor och tjänster inom det tekniska området för kommunal verksamhet.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av

  • Förutsättningar och vilja till delaktighet
  • Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
  • Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
  • Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Enhetschef förråd: Lars Wahlström 036-10 22 12
Verksamhetschef: Rose-Marie Fredriksson 036-10 51 82
Kommunal: Carina Gardewall 0104429613
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.