search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3 som vill skapa lärglädje

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsDalviksskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
TillträdesdagSnarast eller 1/4 -21
Sista ansökningsdag2021-01-27
Referensnr21-60-0026
Publicerad2021-01-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Dalviksskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
Snarast eller 1/4 -21
Sista ansökningsdag
2021-01-27
Referensnr
21-60-0026
Publicerad
2021-01-08

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Dalviksskolan
Dalviksskolan är en F-6 skola med ca 330 elever och 54 anställda. Skolan är belägen på Jönköpings höjder och ligger vackert med panoramautsikt över Vättern och staden. Här bjuds fantastiska miljöer med skog, vattendrag och berg i omedelbar närhet till skolan. Anställda, elever, vårdnadshavare, studenter och gäster på skolan beskriver att de upplever en fantastisk arbetsmiljö där trivsel och trygghet präglar andan på enheten. På Dalviksskolan tar vi regelbundet emot studenter från Jönköping University både på fritidshemmen och i grundskolan. 

Ditt nya jobb
Vi söker en ny kollega med bred behörighet som vill arbeta som lärare på lågstadiet för närvarande med en placering i årskurs 3. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera och genomföra undervisning samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med övriga mycket erfarna och duktiga lärare i arbetslag 1-3. 

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs F-3, 1-3 alternativt årskurs 1-7, bred behörighet är meriterande. Du är väl förtrogen med LGR 11, och är trygg i din roll som lärare och de arbetsuppgifter som ingår i uppdraget. Du kan arbeta självständigt och vi ser det som en förutsättning att du även har lätt för att samarbeta i ett arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov samt har goda ledaregenskaper. För att trivas hos oss har du: - en positiv och flexibel grundinställning - en väl utvecklad ansvarskänsla - en drivande initiativkraft och nyfikenhet - en vilja att samverka. Grundläggande IT kunskaper är ett krav. 

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret , tänk på att handläggningstiden för detta kan vara lång. Urval och intervjuer kan komma att ske före ansökningstiden löpt ut.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Per Johansson, rektor tfn: 036-106164
Anders Josefsson biträdande rektor tfn: 036-107323
Anna Isidorsson Lärarförbundet tfn: 036-107729

Välkommen med din ansökan, tillsammans skapar vi lärglädje!

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.