search
Sök
menu
Meny
Sök
Skriv ut Tillbaka till listan

Sommarjobba som Kock eller Köksbiträde

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse till Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-05-31
Referensnr21-71-0006
Publicerad2021-02-01
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse till Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-05-31
Referensnr
21-71-0006
Publicerad
2021-02-01

Är du vass i köket och ett proffs på att planera? Vill du bidra till att våra kommuninvånare får god och näringsrik mat? Då har du ett sommarjobb att söka.

Ditt sommarjobb
Som kock eller köksbiträde arbetar du dagtid med såväl matsedelplanering som tillagning från grunden i ett av våra kök inom äldreomsorgen. I arbetet ingår även varubeställningar, egenkontroller och andra arbetsuppgifter inom storkök, som att servera, diska och städa.

Din kompetens
Du har en avslutad eller pågående utbildning som kock eller inom restaurang och livsmedel. Tidigare erfarenhet av matlagning i storkök är meriterande. Du är en lagspelare med lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i högt tempo. Du som söker behärskar det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar i det dagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Bra att veta
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet. Din arbetstid är heltid eller enligt överenskommelse.

Våra semesterperioder är v.25-28 (period 1) och 29-32 (period 2). Vi prioriterar de sökande som kan arbeta hela sommaren eller en längre sammanhängande period.

Tänk på att du ska kunna ta dig till och från arbetsplatsen som ligger i det/dem geografiska områden du har valt i din ansökan. Rekrytering och urval sker löpande, tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vill du veta mer?
Caroline Bardh, Kostchef: 036-107925
Madelene Karlsson, Kostchef : 036-102705

Rekryteringsenheten besvarar dina frågor på tfn: 036-10 75 75 eller e-post: rekryteringsenheten@jonkoping.se.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.