search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Omvårdnadspersonal till Ekhagens gästhem och Lönnen, sommarjobb

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2021-04-30
Referensnr21-71-0009
Publicerad2021-01-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2021-04-30
Referensnr
21-71-0009
Publicerad
2021-01-13


Hos oss erbjuds du ett spännande, varierande och utvecklande arbete inom hälso- och sjukvårdsfunktionens verksamheter. Ekhagens gästhem och korttidsboende Lönnen söker nu undersköterskor/vårdbiträde och sjuksköterskor till sommaren.

Vi är 450 medarbetare som ansvarar för hälso-och sjukvårdsinsatser i ordinärt och särskilt boende och på korttidsenheter. Nu söker vi dig som är examinerad sjuksköterska, läser på sjuksköterskeprogrammet, dig som är utbildad undersköterska eller vårdbiträde med erfarenhet från vården. 

Team 11 är Ekhagens Gästhem, som har 10 vårdplatser och korttidsenheten Lönnen som har 9 vårdplatser. Ekhagens gästhem är en palliativ enhet där vi vårdar patienter som behöver specialiserad palliativ vård och behöver skötas inneliggande. Korttidsenheten Lönnen är en enhet som bland annat har svårt sjuka patienter med ett stort behov av omvårdnad och medicinsk stöd. Tjänsterna är på plats så inget resande i tjänsten förekommer.

Vad innebär arbetet?
-Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser. Du ansvarar för att säkerställa vård och omsorg, dokumentation, hanterar läkemedel och samordning i ärendet. Du arbetar i team tillsammans med sjuksköterskor/specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter och rehabiliteringsassistenter.

-Som sjuksköterska/specialistsjuksköterska gör du medicinska bedömningar, insatser och hanterar medicintekniska produkter. Du ansvarar för läkemedelshantering, handleder och säkerställer en god kvalitet i omvårdnaden. I vårt arbete som bygger på samverkan har sjuksköterskan ofta en central roll.


Vem söker vi?

  • Examinerad sjuksköterska alternativt studerar till sjuksköterska
  • Gärna (dock inte ett krav) är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Har erfarenhet av omvårdnadsyrket eller arbete med människor.
  • Lyhörd för andras behov, har lätt för att samarbeta med andra, har en positiv inställning till ditt arbete och trivs i mötet med människor.
  • Behärskar det svenska språket i tal, skrift och läsförståelse då arbetet innefattar daglig kontakt med medborgare, kollegor, dokumentation och inläsning på information som berör arbetet.
  • Har fyllt 18 år

Upplysningar
Kariin Kilenbeck, enhetschef 036-10 24 08 kariin.kilenbeck@jonkoping.se 
Dzenita Brandic, biträdande enhetschef 036–10 22 06 dzenita.brandic@jonkoping.se
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Följ Hälso & sjukvårdsfunktionen på Instagram: jkpg_halsosjukvard
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.