search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Ansvarsfull och engagerad undersköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsKärrhökens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2021-03-01
Sista ansökningsdag2021-01-28
Referensnr21-71-0008
Publicerad2021-01-13
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Kärrhökens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2021-03-01
Sista ansökningsdag
2021-01-28
Referensnr
21-71-0008
Publicerad
2021-01-13

Vill du skapa en värdefull vardag för våra äldre? Är du ansvarsfull och engagerad? Är du både en lagspelare och självgående i ditt arbete? Då är det dig vi söker till Kärrhökens äldreboende!

Vilka är vi
Kärrhökens äldreboende ligger på Råslätt i Jönköping dit det finns goda bussförbindelser och flera busslinjer passerar med täta intervaller. Det finns också parkeringsmöjligheter nära äldreboendet. Vi är 45 medarbetare och boendet har 48 lägenheter fördelat på 6 enheter varav två är demensenheter. 
Vi erbjuder en god sammanhållning och ett fint samarbete på alla enheter. Vårt fokus ligger på våra hyresgäster - att tillgodose deras behov och tillsammans skapa fina dagar!

Vad gör vi
Arbetsuppgifterna innebär personlig omvårdnad, vardaliga sysslor som städ och tvätt, sociala aktiviteter, läkemedelshantering och olika ansvarsområden. Du kommer att lägga stor vikt vid hyrsgästernas/medborgarnas integritet och arbeta utefter den värdegrund som bygger på individens önskan, behov och förmåga. Ditt uppdrag är att vara professionell yrkesutövare som arbetar utifrån att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Du arbetar även aktivt med kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Du utgår ifrån dett salutogent förhållningssätt som innebär att du ser till det friska och de möjligheter och resurser som finns hos varje person.

Din kompetens
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som gärna har erfarenhet av vård- och omsorgsarbete. Att du tar initiativ, samarbetar bra med andra och att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter är en själklarhet. Du ska också vara lyhörd och ha förmågan att sätta dig in i andras perspektiv eller situation. Att du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt är också viktigt. Vi värdesätter också om du är trygg och stabil, har självinsikt och kan anpassa dig till olika situationer. Eftersom arbetet innebär kontakter med hyresgäster, anhöriga och kollegor med flera samt det ingår dokumentation måste du behärskar svenska spårket i tal och skrift.

Övrigt
Arbetstiden är förlagt till dagar och kvällar såväl vardag som helg.
Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Emmelie Fridvinge, enhetschef, 036-102396

Fackliga företradare: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.