search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Anläggningsarbetare

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVA-nät Drift & Anläggning
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagEnligt ö.k
Sista ansökningsdag2021-03-21
Referensnr21-55-0003
Publicerad2021-01-18
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
VA-nät Drift & Anläggning
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Enligt ö.k
Sista ansökningsdag
2021-03-21
Referensnr
21-55-0003
Publicerad
2021-01-18

Vill du använda din kunskap och erfarenhet inom anläggning till att förnya kommunens VA-ledningar? Då har du ett jobb att söka.

Vi söker dig med erfarenhet av VA-anläggning. VA-verksamheten försörjer kommunens invånare med dricksvatten och tar hand om spill- och dagvatten. Förnyelsen av kommunens VA-ledningar har inletts på bred front. VA-anläggning utför förnyelsen och behöver nu förstärka med anläggningsarbetare.
Vi är ett gott gäng som hittar på aktiviteter även utanför arbetstid. Verksamhetsområdet är Jönköpings kommun.

Kompetenskrav

  • Utbildning inom anläggning alternativt flera års yrkeserfarenhet inom VA-anläggning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Diplomutbildningar inom rörläggning och erfarenhet av PE-svetsning är meriterande.
  • Körkort B.

Som person är du driven, gillar att lösa problem, pedagogisk och tycker om nya utmaningar. Att du har ett stort kvalitetstänk ser vi som en självklarhet. Samarbetsförmåga och positiv inställning är också viktigt då vi arbetar i mindre arbetslag. Tjänsten innefattar beredskapstjänstgöring.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut då vi tillämpar löpande urval.

Övrigt
Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras i samband med anställning.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
- Förutsättningar och vilja till delaktighet
- Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
- Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
- Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Björn Pantzar, Enhetschef 036-10 23 92
Jakob Österberg, Driftchef 036-10 74 72

Kommunal, Kent Stenebrand, 036-10 64 25
Om oss
Jönköpings kommun
Jönköpings kommun är landets åttonde största arbetsmarknadsregion, med närmre 140 000 invånare. Dessutom ett av Nordens ledande transport- och logistikcentrum. Här finns en internationell högskola och ett starkt föreningsliv. Var du än väljer att bosätta dig är det nära till natur och vatten. Vi är en stor arbetsgivare, cirka 12 000 anställda med 300 yrkesroller. Vi växer och är alltid på jakt efter ny kompetens, med olika bakgrunder och erfarenheter – men med den gemensamma drivkraften att vilja vara med och skapa en stad att besöka, leva, verka och bo i. Att vara med och göra vårt Jönköping bättre för alla.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.